Mircea Badea, reacție uluitoare. Ce se întâmplă, de fapt, în spitale este tulburător

Mircea Badea, reacție uluitoare. Ce se întâmplă, de fapt, în spitale este tulburător

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii În gura presei de la Antena 3, a dat o veste tulburătoare, în plină pandemie de COVID-19. Vedeta  TV a comentat cazurile grave de COVID-19 și aglomerația din spitale, respectiv de la Terapiile Intensive.

Ce se întâmplă în spitalele din România. Reacția uluitoare a lui Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit în emisiunea lui despre situația îngrijorătoare în care se află țara noastră, din cauza epidemiei de coronavirus, respectiv a înmulțirii numărului de cazuri de infectări Realizatorul TV a vorbit despre locurile din ce în ce mai puține de la Terapie Intensivă. Acestea  deja sunt ocupate jumătate dintre paturi.

Mircea Badea, veste tulburătoare!

Mircea Badea a venit cu un scenariu apocaliptic. Cum ar putea fi internați la Terapie Intensivă doar pacienții cu șanse mai mari de supraviețuire.

„Există posibilitatea foarte concretă și foarte apropiată ca sistemul medical să se gripeze, ăsta așa cum e el, pentru că o să se ocupe paturile la Terapie Intensivă. Și atunci lumea va zice: ce facem? Păi, o să-i internăm pe ăia care, credem noi, au mai multe șanse să supraviețuiască. Și ăilalți… asta e, să-i ajute Dumnezeu! Da, se poate întâmpla”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3.

Mircea Badea
Mircea Badea, reacție uluitoare. Ce se întâmplă, de fapt, în spitale este tulburător

Mircea Badea a ironizat discursurile

Realizatorul TV, Mircea Badea a ironizat discursurile în care se spune că o soluție pentru a ține criza sub control ar fi încetinirea ritmului de îmbolnăvire, în sensul că o astfel de măsură este logică, dar greu de înfăptuit.

„Cum încetinești ritmul de îmbolnăvire? Certând la infinit populația și inventând fake news-uri? Sau testând și izolând, ca în țările civilizate? De ce nu vorbește nimeni despre asta? Nu știu”, a mai zis, realizatorul TV, Mircea Badea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI