Mircea Badea, reacție nervoasă la adresa lui Dan Barna. De ce trebuie să meargă la pușcărie

Mircea Badea i-a transmis lui Dan Barna că ar trebui să meargă la pușcărie

Mircea Badea a avut o reacție nervoasă la adresa lui Dan Barna, după ce Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă a anunțat că anchetează mai multe proiecte demarate de liderul URS în perioada în care încă nu intrase în politică. Ancheta a fost demarată în urma dezvăluirilor jurnaliștilor de la Rise Project.

Mircea Badea i-a transmis lui Dan Barna că ar trebui să meargă la pușcărie

USR și-a atras simpatia alegătorilor în ultima perioadă și datorită campaniei „Fără penali în funcții publice”, care pare să se întoarcă împotriva lui Dan Barna fix în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă anchetează mai multe proiecte demarate de liderul USR, în aceste cazuri existând suspiciuni de fraudă cu fonduri europene.

De ce vrea Dan Barna să fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dăncilă, luată din nou în vizor

Mircea Badea nu a ratat ocazia să îl atace pe Dan Barna, în urma dezvăluirilor făcute de jurnaliștii de la Rise Project. Realizatorul emisiunii În Gura Presei i-a transmis liderului USR că ar trebui să meargă la pușcărie.

„După 6 iunie 2019 a început campania electorală de peste trei luni. Nu mai devreme, dar nici mai târziu, fix în mijlocul campaniei electorale, în care Dan Barna îşi permite să nu-l susţină pe Iohannis, apare marea investigaţie Rise Project. După care stai că se autosesizează şi DNA. Domnule Barna, trebuie să vă desenez ca să înţelegeţi? Nu că ar fi atât de important să înţelegeţi. După părerea mea, foarte important ar fi să intraţi la puşcărie. Nu numai că acolo vă e locul, pentru că în democraţie consultanţii onoroşi stau la puşcărie, dar mă gândesc că e cumva corect. Pentru că cineva care a tot vorbit despre puşcării la modul acela, cineva care ne-a tot explicat că DNA e Dumnezeu pe Pământ, în ciuda tuturor erorilor pe care le-a comis, chiar sper să facă şi cu tine o eroare, băi Barna. Eu aş fi foarte mulţumit”, a declarat Mircea badea la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI