Mircea Badea, ofertă de muncă din partea Laurei Codruța Kovesi. Ce a povestit moderatorul Antena 3

Mircea Badea, ofertă de muncă din partea Laurei Codruța Kovesi. Ce a povestit moderatorul Antena 3

Moderatorul TV de la Antena a primit o ofertă nu tocmai așteptată, chiar din partea Laurei Codruța Kovesi. Mircea Badea a povestit despre toate acestea chiar în timpul celei mai noi ediții a emisiunii sale de pe Antena 3. Prezentatorul TV nu se aștepta absolut deloc să aibă partea de o astfel de propunere, mai ales nu din partea fostei șefe DNA.

Mircea Badea, ofertă de muncă din partea Laurei Codruța Kovesi

Mircea Badea, ofertă de muncă din partea Laurei Codruța Kovesi

Mircea Badea a reamintit în ediția de joi a emisiunii sale, și spre final de Sinteza zilei, despre faptul că a fost ofertat de către nimeni alta decât Laura Codruța Kovesi. Moderatorul și-a adus aminte și ce s-a întâmplat când a avut loc acest moment neașteptat. Între cei doi există o legătură mai veche, iar acesta a oferit câteva detalii esențiale, neștiute de către telespectatorii români.

Oferta de muncă din partea fostei șefe DNA i-ar fi fost făcută lui Mircea Badea cu mult timp în urmă, după cum a admis și acesta, când era în direct, în seara de 17 octombrie. Mai mult, acesta a povestit că totul s-a petrecut când Laura Codruța Kovesi era șefa Parchetului General. Aceasta și-ar fi dorit, potrivit spuselor lui Mircea Badea, ca el să se ocupe de partea de comunicare a instituției.

Pe atunci, la întâlnirea dintre cei doi a mai luat parte și Robert Cazanciuc, fostul ministru al Justiției. De asemenea, moderatorul a fost întrebat de către Mihai Gâdea ce răspuns i-ar oferi acum fostei șefe de la DNA, dacă ar fi să-i mai adreseze aceeași întrebare. Gâdea a făcut referire ca de această dată să fie persoana responsabilă cu comunicarea de la Parchetul European.

„Îi zic, doamnă, putem să ne întâlnim, dar numai dacă vine și Cazanciuc, ca să păstrăm formula tradițională. Ca să pot să vă refuz în cadrul tradițional”, a fost răspunsul amuzat al lui Mircea Badea, oferit în cadrul emisiunii marca Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI