Mircea Badea, reacție furibundă după emisiunea cu Raed Arafat. „Între manelism și panică”

Duminică seara, reputatul doctor Raed Arafat a vorbit, în cadrul unei emisiuni care nu a durat mai puțin de trei ore, despre virusul mortal (COVID-19), care a băgat lumea-n sperieți, venind cu lămuriri cu privire la cele mai importante lucruri legate de noul coronavirus. Mircea Badea, gazda emisiunii, a ajuns la o concluzie întristătoare.

Mircea Badea, reacție furibundă

Cu toate că subiectul dezbătut alături de șeful DSU, Raed Arafat, este unul de mare actualitate deoarece ne confruntăm cu o criză medicală fără precedent, omul de televiziune a ajuns, cu stupoare, la concluzia că telespectatorii au fost mai degrabă interesați de emisiuni de divertisment, și prea puțin de „subiectul zilei” – criza declanșată de pandemia de coronavirus.

„Duminică am făcut trei ore de emisiune cu Raed Arafat. Am avut cea mai mare audiență dintre așa zisele posturi de știri. Dar asta se întâmplă frecvent și fără să ai o situație extraordinară. Dar, prieteni… grosul populației României s-a uitat la emisiuni de divertisment, la unii care se ghiorlăiau și la filme de-un cretinism absolut. Totul în contextul în care ne aflăm și cu Raed Arafat pe care îl întrebam lucruri foarte importante”, a reacționat Mircea Badea.

„Între manelism și panică”

Jurnalistul s-a declarat dezamăgit, încă o dată, de cetățenii țării noastre, care, în vremuri de teamă și instabilitate la nivel mondial, în care ar trebui să se informeze și să respecte măsurile impuse de autorități pentru a rupe lanțul de cazuri de infectare cu COVID-19, aceștia preferă emisiunile de divertisment și filmele de comedie.

Cetățenii României – între manelism și panică
Cetățenii României – între manelism și panică

„Cam așa este populația României – între manelism, miserupism și panică”, a declarat Mircea Badea.

Reamintim că în România un număr de 186 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate marți, numărul infectaţilor ajungând, astfel, la 762, la nivel naţional. Bilanțul morților a ajuns la opt persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI