Mircea Badea, reacție dură după accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu: „Nu cred că îl interesa ce scrie în lege”

Mircea Badea, reacție dură după accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu: „Nu cred că îl interesa ce scrie în lege”
Mircea Badea, reacție dură după accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu

Mircea Badea a reacționat dur la câteva zile după accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu. După ce a urmărit reacțiile românilor din ultimele zile, realizatorul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, a oferit o reacție în direct la postul de televiziune.

Mircea Badea, reacție dură după accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu

Fiul fostului președinte al LPF a provocat, duminică dimineață, un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani, tatăl a două fetițe, și-a pierdut viața. Mario Iorgulescu a fost transportat la un spital din București, iar medicii au anunțat că starea lui este gravă. Familia lui a dat publicității un comunicat în care a anunțat că va face tot posibilul să le ajute pe cele două fetițe care au rămas fără tată.

Mulți s-au grăbit să spună că Parlamentul este de vină că nu face legi mai aspre pentru cei care încalcă regulile de circulație, însă Mircea Badea are altă părere despre acest subiect.

„Mario Iorgulescu este un personaj care nu intră în tiparele banalului. În trecut, a fost acuzat că împreună cu un clan ar fi sechestrat și bătut un bărbat. Înțeleg că în primă instanță a fost achitat. Oricum nu era un tip care se supune tiparelor banalului. Nici mașina pe care i-o luase tatăl lui nu era în tiparele banalului. Era o super mașină. După accidentul mortal, reflexul societății românești este să spună: Parlamentul este de vină! Eu credeam că Mario Iorgulescu este de vină. Aaaa…. nuuuu…. Legile… nu sunt suficient de aspre. Absolut…

Vă dați seama că i se rupea lui Mario Iorgulescu de ce scrie în lege. Nu cred că legile mai aspre sau mai puțin aspre l-ar fi împiedicat pe Mario Iorgulescu să… orice. Nu cred că-l interesa deloc ce scrie într-o lege sau în altă lege. E un reflex atât de imbecil să dai vina pe legi… împiedică orice raționament”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI