Mircea Badea nu mai ține cont de nimic: ”Fetele pot fi în viață și nu le caută nimeni!”

Mircea Badea nu mai ține cont de nimic: ”Fetele pot fi în viață și nu le caută nimeni!”
Mircea Badea, afirmații dure! Acesta susține că fetele ar putea să fie în viață, dar că nimeni nu le caută

Mircea Badea, reacție vehementă în cazul Caracal. Acesta susține că este posibil ca fetele dispărute, Alexandra și Luiza, să fie în viață, doar că nu-și dă nimeni silința să le caute.

Mircea Badea, acuzații dure pentru autorități! „Fetele pot fi în viață și nu le caută nimeni”

Mircea Badea a reacționat vehement în urma decelarațiilor judecătoarei despre dispariția celor două fete, Alexandra și Luiza. ”Dispariția unui copil reprezintă o altă șansă de campanie electorală pentru unii, o dovadă de lașitate pentru mulți care ar fi trebuit să răspundă unde ați fost când Alexandra striga – stați cu mine la telefon că îmi este frică-Acest apel disperat sper să îi urmărească pe cei care au fost implicați în salvarea Alexandrei dar au rămas cuprinși de neputință și indiferență. Cadavrele au dispărut.” Gabriela Baltag

Cunoscutul moderator a susținut că există posibilitatea ca fetele dispărute să fir încă în viață, doar că nu le caută nimeni. ”Cadavrele au dispărut, asta dacă ar exista cadavrele. Eu nu neg posibilitatea că fetele alea să nu mai fie printre noi, ca să mă exprim așa”, a declarat Mircea Badea.

Mircea Badea susține că există posibilitatea ca fetele să fie în viață, dar că nimeni nu le caută
Mircea Badea susține că există posibilitatea ca fetele să fie în viață, dar că nimeni nu le caută

Alexandra ar putea să fie în viață

Noua ipoteză că Alexandra ar putea să fie încă în viață a zguduit România. Cazul se complică pe zi ce trece, iar ultimul mesaj de pe o rețea de socializare primit de către o femeie i-a făcut pe polițiști să caute în fiecare casă din jurul locuinței criminalului din Caracal. La momentul actual se așteaptă verificările testelor ADN și se caută cu disperare orice mică probă care ar putea scoate la lumină cazul care a cuprins toată țara.

Deocamdată nu există proba utimă care să demonstreze că cele două fete nu mai sunt în viață. Familia Alexandrei nu și-a pierdut speranța. „În afară de ce ne-au arătat nouă, lănțișorul și inelele și un cercel, nimic. Inelul era în butoi și lănțișorul. Când au cernut oasele s-au găsit acolo. E foarte greu. Nu știu ce să mai cred. Noi sperăm să fie, să vină acum. Sufletul meu crede că trăiește”, a spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI