Mircea Badea, întrebare mega bizară despre valul 4. Sigur te va buși râsul

Mircea Badea, întrebare mega bizară despre valul 4. Sigur te va buși râsul

Mircea Badea lovește din nou! Moderatorul de la În Gura Presei i-a ironizat în dulcele-i stil clasic pe oficialii României. Ce spune moderatorul TV de la Antena 3 despre varianta delta a virusului COVID-19, care amenință sosirea unui val 4 de pandemie la noi în țară.

Mircea Badea, întrebare mega bizară despre valul 4

Face el ce face și tot În Gura Presei ajunge. Mircea Badea a făcut spectacol marți seară, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3. În contextul posibilului val 4 de pandemie de coronavirus care ar putea lovi România, prezentatorul TV a dezbătut două subiecte arzătoare, în dulcele-i stil clasic.

Din moment ce toată lumea este preocupată de varianta delta a virusului, care provine din India, Mircea Badea a fost sarcastic cu privire la felul în care vor reuși partenerii de cuplu să fie intimi.

„Uite, o întrebare foarte importantă în valul 4 al pandemiei: Este în regulă să se facă amor cu masca pe față? Iată o întrebare, de exemplu, Mihai. E o întrebare clasică, dar nu s-a răspuns încă, pentru că tulpina Delta… e o problemă.

O să abordez în emisiune tot felul de lucruri. De exemplu, un subiect foarte tare, domnul Cîțu a propus o inițiativă legislativă, fiind foarte ocupat cu inundațiile, cu educația sexuală, ca ziua de 26 mai să fie declarată ziua alegătorului. Dar știți ce s-a întămplat pe 26 mai? Referendumul lui Werner. Deci? A sunat Kim Jong-Un și a zis: Susțin!”, a spus Mircea Badea.

Cum i-a umilit Mircea Badea pe Cabral și Bobonete pe internet

Mircea Badea a răbufnit în mediul online, după ce a fost invitat Cabral la podcastul lui Mihai Bobonete de pe Youtube. Soțul Andreei Ibacka a fost invitat la „Da BRAVO!”, acolo unde actorul Mihai Bobonete i-a făcut o surpriză plăcută, compunând un poem special pentru el.

Au râs, au glumit, s-au distrat și au depănat amintiri de acum mulți ani, pe terasa unui local din Vama Veche, spre deliciul internauților care au savurat videoclipul.

„Azi, cuvantul genial

Are continut banal.

Orice prost inchipuit,

Tatuat si decrepit,

Ragaie analfabet

La alti prosti pe internet.

Imediat le pune placa

Aia cool, cu c**a maca.

Face glume cu a**l,

Ha, ha, ha, e genial!

Este apreciat de tute

Neuronul care pute.

Nu-i problema, nu-i nimica

Sa scrii „miau” precum pisica.

Important e sa zici „c**”

Genial vei fi, ti-o jur.

Cu micutzu, cu pr***tzu,

Cu podcastu’ faci banutzu.

Poti sa fumezi si trabuc

Dupa ce te zgarmi de-un muc.

Te mai freci pe burdihan

Si esti genial un an.

Faci un show cu artificii

Pe mai multe orificii.

Inclusiv pe cel bucal

Un, doi, trei si….genial!!!!!”, a fost mesajul lui Mircea Badea de pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI