Mircea Badea, dezastru la pariuri. Câți bani a pierdut vedeta de la Antena 3

Mircea Badea, dezastru la pariuri. Câți bani a pierdut vedeta de la Antena 3
Mircea Badea a pierdut la pariuri. Banii puși în joc de vedeta Antena 3

Mircea Badea este un împătimit al pariurilor, dar nu întotdeauna își face calculele bine. De această dată, nici norocul nu a fost de partea sa. A pierdut o sumă importantă de bani pe un meci din Premier League.

Mircea Badea a pierdut la pariuri. Suma de bani jucată de vedeta Antena 3

Cunoscutul prezentator de la Antena 3 a pariat suma de 2.387 de lei pe meciul Wolves – Liverpool opțiunea 1X, cu o cotă de 2,35. Badea s-a înșelat în privința rezultatului: Liverpool a învins-o pe Wolves cu scorul de 1-0 după un gol marcat de Diogo Jota în minutul 45+2.

„Am pus așa pentru că am încredere în Salah! Niciodată nu risc mai mulți bani decât îmi permit să pierd”, a scris vedeta pe Facebook.

„Viorel Lis deja a castigat la pacanele/ N-a fost Salah, dar te-a „salvat” Jotta!/ Ce e la tine 2387 lei un fleac i ai ciuruit 😂😂😂😂/ Te au scos Mircea de data asta au castigat/ Baga repede pe cash out ca altfel faci o buba mare la portofel./

Ce zi proasta ai avut totusi , ba Mo Sallah , ba astia cu Oscarul lor .. “ ce draci ai pe tine !!! “/ Asta e pierdut, bate Liverpool, retrage l😀/ Nu ai mizat pe o surpriză văd…. 🙂 Succes !!!/ Chiar te pricepi,felicitari! Poate deschizi si o platforma bineinteles contra cost,sa ne dai si noua ponturile,macar un bilet pe saptamana ar fi super !

Succes in continuare! Asteptam si alte castiguri,la cat mai multe! 👏🥂Mereu te ai priceput la toate/ Ești acționar la Betano?😆/ Reclama la Betano… vezi ca poate îl superi pe motociclist ca el tine cu Liverpool 💣” ”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

A ieșit păgubit și la alegerile prezidențiale din SUA

Înainte de alegerile prezidențiale din SUA, de la sfârșitul anului trecut, realizatorul TV a mizat 3.000 de lei pe fostul șef de la Casa Albă, Donald Trump. El a pierdut după ce americanii și-au exprimat opțiunea electorală, anume Joe Biden.

Mircea Badea este un împătimit al pariurilor și nu ezită să își facă publice biletele pe care le joacă. Optează pentru pariuri riscante aproape de fiecare dată, iar cotele propuse sunt destul de mari. Alegerile sale se dovedesc și de multe ori câștigătoare. Mai mult, prezentatorul de la Antena 3 alege să mizeze sume mari pe bilete, ceea ce îi asigură un câștig în consecință.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI