Mircea Badea, declarație șocantă. ”Cred că moartea m-a încercat!”

Mircea Badea, declarație șocantă. ”Cred că moartea m-a încercat!”

Mircea Badea s-a aflat la un pas de a face accident rutier, iar apoi a povestit tot ce s-a întâmplat. Astfel, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3 a presărat mărturisirea cu micuțe ironii.

Mircea Badea, declarație șocantă

„Dacă apuc ziua de mâine, mai văd dacă merg în concediu. A fost un moment absolut parapsihologic din punctul meu de vedere. Conduceam spre Craiova, ieşisem de pe autostrada Bucureşti – Piteşti şi o luasem pe la Albota. La un moment dat, cred că aveam cam 60 km/h. Nici măcar în frânare nu cred că eram, practic mergeam cu spatele. Mergeam aşa şi venea un şir de maşini pe contrasens. În faţa mea nu era nimeni, aşa că m-am gândit să apăs pedala să mă deplasez.

Şi cum veneau maşinile, deodată a ieşit una din şir, era o doamnă, am văzut-o chiar foarte de aproape. A virat exact înspre mine. Exact cum s-a întâmplat când am avut accident pe Valea Oltului, dar atunci era pe bază de polei. Eu m-am gândit atunci, în miimile alea de secundă, că nu există aşa ceva, nu mi se întâmplă asta mie din nou.

Trag de volan mult, frânez, ies practic un pic de pe şosea. Şi o văd că vine spre mine şi când ajunge în punctul în care aproape mă atingea, trage iar de volan. A fost ceva inexplicabil! A intrat la loc în coloană. Şi eu m-am gândit că a fost moartea. Mă crezi? Ăsta a fost primul meu gând. Şi am început să râd. Cred că a fost moartea, m-a încercat!”, a menționat Mircea Badea.

O altercație cu un bărbat care nu a respectat distanțarea

Iar în urmă cu doar câteva zile, Mircea Badea povestea o altercație cu un bărbat care nu a respectat distanțarea. El s-a apropiat prea mult de vedeta Antenei 3, iar de acolo a pornit totul.

„I-am pus unuia mâna în piept. M-am dus cu copilul undeva, trebuia să intrăm, cu bilete, şi am simţit că vine unul, practic în spatele meu. I-am zis: băi nene, păstrează distanţa, l-am şi împins aşa un pic. Du-te de aici, că nu intri mai repede, crede-mă. Tot atunci intri. Nu a ştiut ce să zică, s-a fâstâcit, eu aveam deja mască pe mufă. El nu avea! Ăştia sunt cei mai mulţi!”, a povestit Mircea Badea la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI