Mircea Badea i-a desființat! Reacția fără precedent a prezentatorului: „E foarte sovietic”

Mircea Badea i-a desființat! Reacția fără precedent a prezentatorului: „E foarte sovietic”

Mircea Badea a avut primă reacție după ce PNL, în frunte cu președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban, a prezentat programul de relansare economică a țării. Astfel, prezentatorul TV l-a comparat pe actualul președinte al României cu Nicolae Ceușescu.

Mircea Badea a desființat clasa politică. Reacție fără precedent: „E foarte sovietic”

Anunțarea programului de relansare economică a României a avut loc într-un cadru mai puțin obișnuit, probabil și din cauza epidemiei de coronavirus, respectiv în aer liber. Toți participanții, în funte cu președintele Klaus Iohannis, au avut locuri pe iarbă, scaunele fiind distanțate astfel încât să fie respectată distanțarea socială, iar pe fiecare față se regăsea câte o mască de protecție.

Mircea Badea a comentat în emisiunea sa desfășurarea evenimentului și mai puțin planul de redresare economică din care a spus că nu înțelege nimic. Atmosfera de la evenimentul de anunțare a planului de redresare economică, potrivit lui Mircea Badea, a fost una ce a putut fi văzută la ultimul congres al PCR, respectiv al lui Nicolae Ceaușescu.

Președintele Klaus Iohannis, la anunțarea planului de redresare economică a României
Președintele Klaus Iohannis, la anunțarea planului de redresare economică a României. Sursa foto: presidency.ro

Manifestarea a fost foarte sovietică, este de părere Mircea Badea

Nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Am văzut azi Congresul 14 sau ceva de genul la varianta iarbă verde, varianta pășunistă. Manifestarea a fost foarte sovietică. Am încercat să îi ascult, dar n-am putut.

Nota generală era bravul cârmaci, desigur Iohannis, să luăm lumină de la tătelul nostru, și partidul și era exact totul ca la Congresul 14 al PCR. Nu zic ca o chestie negativă, doar remarc.

Toată treaba sovietică se reimpune pe plan mondial. Toată harneala progresistă în care începe să funcționeze din nou cenzura în cel mai sovietic mod posibil în care ți se impun cu forța niște concepte artificiale pe care trebuie să le spui cu voce tare ca să nu creadă cineva că nu ești cu ei”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii ”În gura Presei”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI