Mircea Badea a făcut mișto de Florin Cîțu. De la ce a pornit totul: ”Trebuie să fii ușor psihopat” VIDEO

Mircea Badea a făcut mișto de Florin Cîțu. De la ce a pornit totul: ”Trebuie să fii ușor psihopat” VIDEO
Mircea Badea a glumit pe tema lui Cîțu

Mircea Badea aseară a fost în formă. În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3, moderator a comentat afirmațiile făcute de premierul Cîțu. În interviul acordat de Cîțu realizatorului radio Mihai Morar, a vorbit despre cum visază ca românii să ajungă la Viena. Afirmațiile acestuia au devenit motiv de glume pentru Mircea Badea.

Florin Cîțu visează ca românii să-și bea cafeaua la Viena

Recent Mihai Morar l-a avut ca invitat pe al doilea cel mai important om în stat În cadrul podcast-ului său video, Mihai Morar a stat de vorbă cu premierul Florin Cîțu. Printre multele subiecte atinse de cei doi s-a ajuns și la infrastructura României, mai ales autostrăzile.

Deși a recunoscut că la acest capitol România stă foarte prost, asta nu l-a împiedicat pe Florin Cîțu să viseze. Premierul a declarat că-și dorește ca într-un timp, relativ scurt, românii să poată circula pe o autostradă care să facă legătura între Constanța și Viena.

„Vreau ca românii să se urce pe autostradă la Constanța și să ajungă lejer la Viena să bea o cafea. Vreau să trecem Carpații cu autostrada, e foarte important pentru mine.

Trebuie să unim România: și Ardealul și Moldova și Muntenia să fie unite și prin autostrăzi. E important, că așa le dezvoltăm pe toate”, declara Florin Cîțu.

Mircea Badea a glumit pe tema lui Cîțu

Așa cum ne-a obișnuit, celebrul moderator Mircea Badea își găsește subiectele de discuție din actualitatea imediată din România. Și cum recentul interviu acordat de Florin Cîțu realizatorului Mhai Morar este de actualitate, era de așteptat să se lege de declarațiile acestuia.

Dacă e să ne gândim, nu ar fi prima dată când face comentarii acide pe marginea declarațiilor actualului premier. Așa se face că moderatorul nu a scăpat ocazia nici de această dată de a comenta.

Aseară, în cadrul emisiunii ”În Gura Presei”, Mircea Badea a avut temă de discuții. Moderatorul s-a legat de afirmațiile făcute de Cîțu cu privire la autostrăzi și visul acestuia de a-i vedea pe români bându-și cafeaua la Viena. Mai în glumă, mai în serios, Mircea Badea a atins subiectul, declarând:

”Să te urci în mașină la Constanța, să bei cafea la Viena, trebuie să fii ușor psihopat.

Ei au aflat că între timp s-au inventat avioanele? Eu îl susțin pe domnul Cîțu.”, a spus Mircea Badea aseară la Antena 3.

Dacă ironia lui Mircea Badea a ajuns sau nu la urechile lui Cîțu, rămâne de văzut. Dar dacă ar fi să luăm partea serioasă a acestor afirmații, Mircea Badea are dreptate în cele afirmate aseară.

Urmăriți Playtech.ro și pe