Miracol petrecut la morgă. Un bărbat declarat mort a înviat în congelator. Cum explică medicii

Miracol petrecut la morgă. Un bărbat declarat mort a înviat în congelator. Cum explică medicii
A fost găsit în viață, după 7 ore

Deși pare a fi ca dintr-un film de groază, este cât se poate de real acest „miracol”. Într-un incident bizar, un bărbat de 40 de ani a fost ținut în congelatorul unei morgi timp de aproape șapte ore înainte de a fi scos în viață. Potrivit rapoartelor, Srikesh Kumar, un electrician din India, a fost lovit de o motocicletă care circula cu viteză, în urma căreia a fost dus la spitalul districtual joi seara. Medicii l-au declarat mort, dar mare le-a fost surpriza când au deschis congelatorul.

Srikesh Kumar declarat „mort”, găsit în viață după 7 ore

Ar fi trebuit să fie ca oricare altă zi de muncă pentru Srikesh Kumar, un electrician de 40 de ani din India. Dar totul avea să se schimbe, după ce bărbatul a fost implicat într-un accident. Srikesh Kumar se îndrepa spre muncă, moment în care o motocicletă, care mergea cu viteză, l-a lovit în plin trântindu-l pe stradă.

Martorii incidentului au sunat imediat la salvare, iar medicii de la spital nu au mai putut face nimic pentru Srikesh Kumar. A doua zi, medicii de la spitalul districtual l-au declarat decedat, și după cum este procedura, l-au dus la morga spitalului și l-au băgat într-unul din congelatoare.

„Nu este deloc mort”

Aproape șapte ore mai târziu, poliția trebuia să depună un document semnat de membrii familiei după identificarea cadavrului și acordul pentru autopsie. Este momentul în care cumnata lui Srikesh Kumar a observat că acesta dădea semne de mișcare.

Într-o înregistrare video care a devenit virală, femeia poate fi auzită spunând: „Nu este deloc mort. Cum de s-a întâmplat asta? Uite, vrea să spună ceva, respiră„. Ulterior polițiștii au demarat o anchetă, iar oficialii spitalului declarau:

„Ofițerul medical de urgență a văzut pacientul la ora 3 dimineața și nu existau bătăi ale inimii. El l-a examinat pe bărbat de mai multe ori. Ulterior, acesta a fost declarat mort. Dimineața, o echipă de poliție și familia sa l-au găsit în viață.

A fost ordonată o anchetă. Prioritatea noastră este acum să îi salvăm viața. A fost unul dintre acele cazuri rare, dintre cele mai rare… Nu îl putem numi neglijență.”, a declarat Dr. Shiv Singh, superintendentul medical șef din Moradabad, conform publicației Tribune India.

Srikesh Kumar urmează acum un tratament la un centru de sănătate din Meerut, unde starea lui s-a îmbunătățit. Potrivit cumnatei sale, „încă nu și-a recăpătat cunoștința„. În același timp, familia lui Srikesh Kumar spune că va depune o plângere împotriva medicilor, acuzându-i de neglijență.

„Vom depune o plângere împotriva medicilor pentru neglijență, deoarece aproape că l-au ucis pe Srikesh punându-l într-un congelator.”, a adăugat cumnata lui Srikesh Kumar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI