Mioara Roman, internată de urgență. Oana a mărturisit ce se întâmplă cu mama ei: ”Și-a pierdut cunoștința!”

de: Ana Chivu
04 06. 2019

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Fiica sa, Oana Roman, a oferit detalii despre starea de sănătate și despre motivul care a adus-o de urgență la medic. Ce probleme are fosta soție a lui Petre Roman?

Clipe grele pentru Mioara Roman.  A ajuns de urgență la spital

În cursul zilei de luni, 3 iunie, Mioara Roman a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca, după ce s-a simțit extrem de rău. Oana Roman a oferit mai multe detalii despre starea precară de sănătate a mamei sale. Fosta soție a lui Petre Roman și-ar fi pierdut cunoștința de mai multe ori. Aceasta este inernată la Spitalul Floreasca, este conștientă acum și răspunde la stimuli, a menționat vedeta.

„Având în vedere interesul presei (am primit cel puțin 5 telefoane de la tv și presă scrisă) în legătură cu starea de sănătate a mamei mele precizez următoarele: deși nu am dorit să fac un subiect public, știrea a apărut în presă și vreau să lămuresc situația. În cursul dimineții ,mama nu s-a simțit bine, a avut 2 episoade de pierdere a cunoștinței , am solicitat la domiciliul ei o ambulanță de la un spital privat care a sosit în cel mai scurt timp.

Mioara Roman, de urgență la spital

Oana Roman oferă detalii despre strarea de sănătate a mamei sale

„Este conștientă și cooperantă”

„În urma constatării stării mamei mele, s-a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de urgență Floreasca deoarece la spitalul privat nu erau locuri libere la ATI, iar ea suferise un traumatism care necesita investigații de urgență și/ sau o internare pe o secție de ATI.

În urma investigațiilor, s a decis internarea ei pe secția de cardiologie pentru investigații mai amănunțite, asta pentru că din punct de vedere neurologic nu s-au identificat probleme în urma unui Computer Tomograf”, a fost mesajul Oanei Roman, care a carificat perioada grea în care se află fosta soție a lui Petre Roman.