Minune, în Wuhan. Ce s-a întâmplat cu bătrânul care era scos afară din spital pentru a vedea ultimul apus

Minune, în Wuhan. Ce s-a întâmplat cu bătrânul care era scos afară din spital pentru a vedea ultimul apus

Imaginile care au emoționat o lume întreagă au o nouă direcție. Tristețea a părăsit peisajul, iar speranța și-a făcut loc . Ce s-a întâmplat cu pacientul din Wuhan scos afară din spital de un medic pentru a vedea ultimul apus?

Wuhan: Ce s-a întâmplat cu bătrânul scos din spital de un medic pentru a vedea ultimul apus?

Imaginile care au întristat o lume întreagă li se oferă o altă nuanță. Un bătrân de 87 de ani din Wuhan a fost diagnosticat cu coronavirus, lupta a fost grea, dar la un moment dat medicii i-au spus că șansele sale de supraviețuire sunt minime. Acesta a avut o ultimă dorință, care a fost îndeplinită numaidecât de către un medic ce i-a asistat evoluția stării de sănătate – să vadă un ultim apus.

Cazul a ajuns în toată presa mondială, iar imaginea cu patul său de spital scos din instituție și medicul ajutându-l să-și îndeplinească ultima dorință au emoționat milioane de oameni. Presa chineză a anunțat azi că bărbatul care se temea că momentul următor nu-l va prinde în viață s-a vindecat. După mai bine de o lună petrecută în spital, bărbatul din Wuhan speră acum la cel puțin alte sute de apusuri. Ultimele teste pe care le-a făcut au arătat că este negativ la COVID-19, așa că a fost externat din unitatea medicală. Anunțul oficial a fost făcut de către canalul media de lumba engleză a Republicii Chineze, CGTN!

Bătrânul din Wuhan scos cu patul de spital în afara unității pentru a privi ultimul apus s-a vindecat
Bătrânul din Wuhan scos cu patul de spital în afara unității pentru a privi ultimul apus s-a vindecat

Bilanț real decese în China: Ar fi de 30 de ori mai mare decât cel declarat

RFI a subliniat că Organizația Chinese Human Rights Defenders s-a documentat în privința cazurilor de arestări, intimidări și acte de cenzură destinate ascunderii realității din spatele epidemie, în timp ce Liberacion afirmă că „preşedintele Xi Jinping a reuşit chiar să convingă Organizaţia Mondială a Sănătăţii să amâne cu câteva săptămâni declararea epidemiei”.