Polițistul din Iași care s-a folosit abuziv de 112 pentru o cerere în căsătorie, pe banii tăi

Polițistul din Iași care s-a folosit abuziv de 112 pentru o cerere în căsătorie, pe banii tăi

Un polițist din Iași a vrut să facă un gest romantic și să-și ceară iubita în căsătorie. Numai că s-a folosit de resursele statului, cele plătite din bani publici.

Polițistul din Iași, aflat în timpul serviciului, a înscenat un apel la 112 pentru a-i face iubitei sale o surpriză. A chemat-o la o presupusă intervenție specifică muncii de polițist, în timp ce se afla și ea în timpul serviciului. Potrivit Adevărul, tânăra a crezut totul și a fugit spre locul indicat. Acolo, însă, a fost așteptată cu un buchet de flori și cu un mesaj de dragoste.

La scenele romantice au participat mai mulţi poliţişti, iar pozele au fost urcate apoi pe o pagină de Facebook.

 „A fost chemată la «intervenţia» vieţii ei. O poliţistă din Iaşi a fost solicitată la o intervenţie 112 în plin centrul Iaşiului. Ce nu ştia ea era faptul că iubitul ei, tot poliţist, i-a pregătit o surpriză de proporţii, i-a cerut mâna în cel mai original mod. A spus «da» pe loc. Nici nu avea cum să spună altceva la ce complici a avut iubitul ei. Felicitările mele şi casă de piatră!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Poliţiştii au umor.

Dragoste pe bani publici

La câteva ore după ce imaginile de la locul cererii în căsătorie au fost făcute publice, paginile de Facebook care publicaseră pozele au decis ştergerea lor după ce s-au primit mesaje critice la adresa gestului făcut de polițistul ieșean. Mulți au remarcat faptul că polițistul a folosit serviciul de urgență 112 în mod abuziv, faptă pedepsită de lege, dar și că cei doi îndrăgostiți erau în timpul serviciului.

Administratorii paginii de Facebook au încercat să-și apere colegul.

„Se pare că nu suntem pregătiţi ca naţie să vedem aşa ceva. Ne place când vedem la alţii, dar dacă vedem la noi începem şi înjurăm. Sau aruncăm cu noroi. Să ştiţi că în alte ţări se întâmplă frecvent asta şi nimeni nu aruncă cu mizerii în spatiul online. Ne place când vedem că politiştii dansează în uniformă, dar nu la noi. Ne place când vedem poliţişti care încing o miuţă în timpul programului, dar nu la noi. Orice e frumos, la alţii, dar când ai noştri fac asta, devenim nişte ipocriţi mâncaţi de ură şi venin. Nu a sunat nimeni la 112 ca să o determine pe colega mea să se afle acolo, i s-a spus doar «că are un apel 112». Dispecerul sectiei nu este unul şi acelaşi cu cel de la STS. Nu a fost afectată nici activitatea poliţiştilor, nici siguranţa publică. Aşa suntem noi, ne place circul, ne plac micii, găleţile, pomenile electorale. Ne miră însă oamenii frumoşi, care vor să schimbe mentalităţi, să iasă din tiparul lui «garcea», cu care v-au obisnuit cei de la Vacanţa Mare”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI