Ministrul Transporturilor, vizat de încă un dosar penal

Ministrul Transporturilor, vizat de un dosar penal (foto: Facebook Razvan Cuc)

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ar fi vizat de un dosar penal. Cauza e instrumentată de Parchetul General.

Ministrul Transporturilor ar fi vizat de un dosar penal care ar avea legătură cu numirea unei persoane în conducerea Tarom. Unul dintre directorii companiei ar fi un apropiat al lui Răzvan Cuc și ar fi ajuns acolo cu sprijinul său.

Dosarul este instrumentat de Parchetul General, potrivit Antena 3.

Răzvan Cuc, explicații într-un dosar penal și la DNA

Ministrul Transporturilor a fost chemat, recent, și pe la DNA, pentru a da explicații în calitate martor. Nu se știe, încă, despre ce dosar e vorba, dar Răzvan Cuc spunea că i s-au cerut detalii despre perioada în care era secretar de stat.

„Am fost într-adevăr citat în cursul săptămânii trecute să mă prezint la Direcţia Naţională Anticorupţie. M-am prezentat şi mă voi prezenta de fiecare dată când voi fi solicitat. Am fost solicitat în calitate de martor, m-am dus dimineaţa, nu noaptea însoţit de SPP-işti sau ziua cu eşarfe pe cap. M-am dus, mă voi duce tot timpul de câte ori voi fi citat. E vorba de un dosar care a fost deschis în cursul acestui an pentru perioada în care eram secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Mai multe detalii nu vă pot oferi fiindcă este o anchetă în curs”.
Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor a precizat, după audierea de la DNA, că „este vorba de nişte denunţuri făcute de anumite persoane”, dar nu a dorit să intre în detalii.

Răzvan Cuc a redevenit ministru al Transporturilor anul acesta, după ce mai ocupase această funcție și în Guvernul Grindeanu. Atunci, a fost zburat pe motiv de incompetență. Acum, s-a întors pe funcție, după ce social-democrații nu au mai identificat nicio soluție în interiorul partidului. Pe la începutul anului, au fost trimise câteva propuneri către președintele Iohannis, dar acestea au fost refuzate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI