Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut anunțul așteptat de toți pensionarii! Cresc, din nou, pensiile

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut anunțul așteptat de toți pensionarii! Cresc, din nou, pensiile
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut anunțul așteptat de toți pensionarii!

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, a făcut anunțul așteptat de toți pensionarii. Veniturile lor lunare cresc, din nou.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunț pentru pensionari. Cresc, din nou, pensiile

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a fost invitat, duminică seară, 22 septembrie, în emisiunea ”Subiectiv” de pe Antena 3. Oficialul a făcut un anunț dorit de pensionari. Mai exact, ministrul a informat bătrânii că sunt bani pentru pensii și salarii, ba mai mult, veniturile bunicilor vor crește din nou. Următoarea majorare a pensiilor va fi anul viitor. Marius Budăi a spus că, de la 1 septembrie 2020, punctul de pensie va fi majorat de la valoarea de 1.265 la 1.775 de lei.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut anunțul așteptat de toți pensionarii! Cresc, din nou, pensiile
Ministrul Muncii a spus că sunt bani pentru pensii și salari

Astfel, în 2021, punctul de pensie va ajunge la 1.875 de lei. Din spusele oficialului, dacă PSD rămâne la guvernare, majorările sunt garantate, altfel nu. Pe lângă discuția care a avut ca temă pensiile, ministrul a lansat și un avertisment legat de planurile opoziției.

”Dacă nu majorează, asta nu înseamnă tot o tăiere de venituri?”

„Atunci când spui că nu mai sunt bani, nu mai sunt bani, nu îți pregătești o logică? Să spunem că până la urmă nu vor tăia din ceea ce este, dar dacă nu majorează asta nu înseamnă tot o tăiere de venituri?”, a declarat Budăi.

Rareș Bogdan vs. Marius Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi, și europarlamentarul Rareș Bogdan au avut, sâmbătă, la România TV, un schimb dur de replici. Discuția a avut ca temă realizările actualei guvernări.

„Rareş Bogdan: Vă reamintesc că în acest moment nu aţi făcut niciun fel de investiţie publică majoră. Aţi minţit cu privire la spitale.

Marius Budăi: Domnul Rareş Bogdan, eu pot să vă provoc la ceva? Haideţi să facem o emisiune în doi, față în faţă, cu cifrele în faţă.

Rareş Bogdan: Domnul Budăi, facem cu cine vreţi dvs, când vreţi dvs.

Marius Budăi: Aşa sunteţi foarte bun la vorbit, că e meseria dvs, dar eu am cifrele pe care o să vi le arăt. Să văd cum mă contraziceţi.

Rareş Bogdan: Eu înţeleg că v-au scos în față, într-o ultimă încercare, dar vă faceţi de râs, e păcat de cariera dvs. Îşi spală unii păcatele. De ce vreţi să plătiţi pentru toate nenorocirile pe care le-au făcut, în ultimii trei ani, colegii dvs de partid?”.