Milionarul român care oferă 100.000 de euro recompensă pentru găsirea Luizei și Alexandrei

Un milionar român oferă 100.000 de euro recompensă pentr găsirea Alexandrei și Luizei

Un milionar român crede că Luiza și Alexandra nu sunt moarte. Pentru a grăbi căutările, în speranța că ceea ce crede este adevărat, oferă 100.000 de euro recompensă pentru găsirea tinerelor. Cine este ajutorul familiilor îndurerate și ce declarații a făcut? Acesta nu crede firul evenimentelor „ordonat” de anchetatori.

Recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea Alexandrei și Luizei

Cel care le stă alături familiilor îndurerate și vrea să găsească cele două fete dispărute din Caracal, pe care nu le crede moarte, este Viorel Cataramă. Milionarul oferă recompensa de 100.000 de euro pentru ca Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu să fie găsite. Bărbatul crede că informațiile anchetatorilor de până acum sunt departe de adevăr. Din ce în ce mai sigur de ipoteza că tinerele ar fi în viață, oferă suma de 100.000 de euro pentru omul care le va da de urmă, conform cancan.ro.

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot accepta varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități”
Viorel Cataramă

Recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu
Recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu

Protest de ziua Alexandrei Măceșanu

Azi, 15 septembrie, Alexandra Măceșanu ar fi trebui să împlinească  frumoasa vârstă de 16 ani. În loc de urări frumoase și fericire, ziua aceasta este cea mai neagră dintre toate pentru familia tinerei. Aceștia sunt îngenunchiați de durere și parcă nu știu nici la ora aceasta ce să creadă.

„DUMINICĂ ORA 18:00 ÎN PIAȚA REVOLUȚIEI! Dragi români, Duminica aceasta, pe 15 Septembrie, Alexandra împlinește 16 ani. Împreună cu părinții lui Alex am decis să vă așteptăm pe toți în Piața Revoluției (în față la Ministerul de Interne). Curajul acestui copil trebuie să ne inspire, să ne uneasca și să ne trezească pentru a lupta pt copiii noștri. Vă aștept pe toți să dăm un semnal clar tuturor autorităților că așa nu se mai poate și că DREPTUL LA VIAȚĂ nu este NEGOCIABIL. Vă așteptăm la un miting pașnic. Puteți să veniți cu întreaga familie, fără sloganuri politice. Acest copil merită respectul nostru și este momentul să spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicității celor care ar trebui să ne apere familiile. HAIDEȚI SĂ NE TREZIM ȘI SĂ NE CEREM DREPTURILE!”
Alexandru Cumpănașu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI