Mihai Tudose rupe tăcerea despre modul în care a fost trădat de Liviu Dragnea: „Viața îi rezervă fiecăruia ce merită”

Mihai Tudose rupe tăcerea despre modul în care a fost trădat de Liviu Dragnea:
Mihai Tudose, despre trădarea lui Liviu Dragnea

Fostul premier al României, Mihai Tudose, face acuzații grave la adresa fosului lider PSD, Liviu Dragnea, la doar câteva zile de la eliberarea acestuia din închisoare.

Mihai Tudose, declarații în premieră despre funcția de premier pe care a ocupat-o

Invitat în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, Mihai Tudose a povestit cum i s-a propus să ocupe funcția de premier, dar și ce a urmat după aceea. Inițial, politicianul nu a dorit să ocupe această funcție, fiind conștient de schimbările și tensiunile care vor avea loc în familie după această numire. Chiar și așa, cu acordul familiei, acesta a acceptta propunerea lui Liviu Dragnea, crezând că se va ține de promisiunile pe care i le-a făcut.

„Nu mi-am dorit funcția. A fost o discuție de jumătate de oră, cel mai mult a contat acordul familiei. Am avut o discuție cu familia și le-am spus că viața tuturor se va schimba și le-am spus că viața noastră liniștită va fi istorie.

Am zis da crezând în promisiunile lui Liviu Dragnea. O să scriem toți trei o carte (Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose) în care vom povesti amănunte”, a afirmat acesta.

Continuându-și declarația, fostul premier al celui de-al 127 guvern al României scoate la iveală trăsăturile de dictator pe care Liviu Dragnea le avea în timpul activității sale.

Acesta a dezvăluit faptul că liderul PSD dorea ca lucrurile să aibă loc după bunul său plac, iar atunci când nu s-a mai întâmplat asta, premierul Tudose a fost înlăturat de la putere.

„Am vrut doar să fiu premierul României. Legile justiției nu erau cerute de popor, ci de el. Legile se fac în Parlament cu dezbatere publică, nu se fac peste noapte. Nu am avut niciun fel de implicare îm acest domeniu.

Este drept că sistemul de justiție trebuie adaptat din când în când. În fiecare an, în toate țările se mai schimba ceva, dar în Parlament, nu prin ordonanțe de urgență, ca sa dea impresia că e cu direcție”, a mai adăugat acesta.

Mihai Tudose și-a semnat demisia de bună voie

Fostul premier își amintește că a preconizat încă de la acea vreme că cel care va pierde va fi, de fapt, Liviu Dragnea, care s-a trădat pe el și nu pe alții, așa cum și-ar fi dorit.

„El singur m-a trădat, s-a trădat pe el. Eu nu am insistat la niciun coleg. Vă spun sincer că am spus de la început: mă votați că asta e viața, mă duc acasă. Asta a fost și răzbunarea mea că era previzibil ce se va întâmpla cu PSD.

Partidul dacă o sa mai aibă 20% o să fie bine și așa a fost. Asta a fost răzbunarea mea pentru el: fă ce vrei tu și să vezi unde te duci. A fost previzibilă”, a adăugat politicianul.

Mihai Tudose a recunoscut că nu dorește și nu a dorit să se răzbune pe fostul lider PSD, însă a fost șocat să vadă cum toți cei care păreau de partea lui Dragnea l-au trădat cu prima ocazie.

„Eu nu caut răzbunare. Dacă voiam poate aveam cum. Viața îi rezervă fiecăruia ce merită. Îmi imaginam că are televizor și îi vedea pe toți cei care îi spuneau: . Și a doua zi s-au lepădat de el.

Noi ăștia care aveam ceva de spus și nu eram multumiți de cum îi stătea mustața nu eram buni și trebuia să fim îndepărtați. Cu răbdare, lucrurile se întâmplă.”, a spus Mihai Tudose despre Liviu Dargnea.

 

 

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe