Mihai Trăistariu, reacție după ce România a ratat calificarea la Eurovision. Ce spune despre Ester Peony

Mihai Trăistariu n-a mai privit Eurovision în calitate de concurent, ci de spectator, dar a recunoscut că a fost plăcut impresionat de piesele din acest an, dar și de prestația României. Artistul a avut doar laude la adresa lui Ester Peony.

Datorită performanței pe care a obținut-o la Eurovision în 2006, Mihai Trăistariu este considerat un expert al acestei competiții, așa că multă lume este curioasă să-i afle părerea despre concurs, mai ales când nu mai este el cel care participă.

Mihai Trăistariu a fost impresionat de piesele celorlalte țări la Eurovision

Artistul și-a exprimat opinia pe Facebook la scurt timp după ce Ester Peony, reprezentantă României de anul acesta la Eurovision, a cântat a șasea în a doua semifinală. Prestația ei l-a impresionat pe cântăreț, dar cu adevărat surprins a fost de țările rivale care au venit cu o coregrafie mult mai bună.

„Semifinala a II-a Eurovision a fost … wooooow! Pe bune! Unele momente m-au lăsat cu gura căscată! S-o luăm pe rand! Grafica face 75 % din show! Unii artiști nici n-au mai adus oameni pe scenă. S-au folosit doar de grafică și au fost super. Cât privește vocea și melodia… După mintea mea, Azerbaidjan va câștiga marea finală. Mi-a plăcut… totul! A fost… o surpriză neașteptată pentru mine! Modern la maximum, voce, piesă. Excelent e puțin spus. Rusul a făcut iarăși un show excepțional. Ar putea și el lua locul I lejer. Olanda… mi-a plăcut încă de când am auzit piesa, acum vreo lună. Azi a excelat de asemenea.” Mihai Trăistariu.

Artistul crede că România a avut o prestație excepțională

ester peony eurovision 2019

Artistul a avut cuvinte de laudă și pentru Ester Peony, chiar dacă aceasta nu s-a calificat în finală. Este pentru a doua oară la rând când România pierde șansa de a ajunge în finală.

„România a fost la mare înălțime. Ester a cântat fără greșeală. Iar show-ul chiar a fost fain. Și faza cu mâna, pe care au păstrat-o și îmbunătățit-o a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sound-ul ultra modern. În concluzie, România s-a prezentat super bine. […] Cea mai bună voce de azi a avut-o Macedonia! Una peste alta, a fost o semifinală de nivelul unei finale. Foarte greu! Foarte buni! Din ce în ce mai greu să reprezinți țara ta!!!”

În a doua semifinală, țările care s-au calificat au fost în următoarea ordine: Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaidjan, Danemarca, Norvegia, Elveţia şi Malta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI