Ester Peony, mesaj înainte de semifinala Eurovision: „Succesul meu va fi și al românilor!”

Ester Peony, concurenta care va reprezenta România la Eurovision anul acesta, a transmis un mesaj tuturor românilor înainte de a doua semifinală. Cântăreața e pregătită să dea tot ce e mai bun pentru a convinge juriul și publicul că România merită să intre în finala competiției.

În această seară, 16 mai, are loc a doua semifinală a Eurovision de anul acesta, care se ține la Tel Aviv, în Israel. Etapa competiției va fi difuzată de la ora 22:00 la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și TVR+.

Înainte de de concurs, Ester Peony a transmis și un mesaj frumos tuturor celor care o vor susține:

„Sunt nerăbdătoare să cânt pentru românii din ţară şi de pretutindeni. După trei luni de pregătiri intense, urmate de mai multe repetiţii pe scena de aici, momentul pe care îl aşteptăm cu toţii a sosit. Sper ca românii din ţară să fie alături de mine în această seară, iar cei din străinătate să voteze pentru calificarea României în marea finală. Pentru ei voi cânta în această seară, iar succesul meu va fi şi al lor!” Ester Peony

Cum o votezi pe Ester Peony la Eurovision

ester peony eurovision 2019 romania

Cântăreața va interpreta piesa On A Sunday și va intra în concurs pe poziția a șasea. România va participa în a doua semifinală Eurovision alături de alături de Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania şi Malta.

Românii care vor să o voteze pe Ester n-o pot face decât dacă locuiesc într-o țară străină. Asta înseamnă că artista va trebui să ajungă la inimile cât mai multor români din diaspora și la eventuali fani străini.

Dacă locuiești în altă țară și vrei să votezi pentru România, o poți face de până la 20 de ori de pe același telefon.  Votează 06 (numărul alocat României) la telefon, prin SMS sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului.

Sursa: Digi 24