10 feb. 2021 | 10:46

Mihai Trăistariu, aproape de faliment. Mai are bani să trăiască doar o lună: ce se întâmplă cu artistul

Monden
Mihai Trăistariu, aproape de faliment. Mai are bani să trăiască doar o lună: ce se întâmplă cu artistul
Mihai Trăistariu are probleme mari cu banii

Mihai Trăistariu trece prin momente extreme. Obișnuit de ani buni să nu aibă grija banilor, artistul se află acum într-o postură pe care nu o cunoaște. Solistul susține că mai are bani doar pentru o lună. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente?

Mihai Trăistariu, probleme mari cu banii

Mihai Trăistariu este în culmea disperării. Cunoscutul artist se află în aceeași situație cu mulți din domeniul în care activează care au mult de suferit din cauza crizei sanitare.

Cântărețul mai are foarte puțini bani din cei pe care a reușit să-i mai grămuiască în această perioadă, iar din această cauză și-a vândut un apartament. Grijile nu-i dau pace în acest moment și a ținut totuși să-și deschidă sufletul și să mărturisească fanilor clipele grele prin care probabil și ei trec.

„Unul dintre apartamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi.

Bani cu care trăiesc și acum. Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

Din păcate, banii obținuți din vânzarea apartamentului sau cei câștigați de pe urma școlii de muzică nu-l ajută pentru prea mult timp. Bugetul său a ajuns acum la doar 4.000 de lei care să-i ajungă o lună. „Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă, mă uit la ei și zic, stai să vedem că poate e o chestie de câteva zile, săptămâni. Aștept miracole!”, a dezvăluit acesta.

” 90% însă din artiști sunt acum la pământ!”

„Sunetiștii, impresarii, actorii, dansatorii și miile de persoane din spatele scenei sunt îngrozite că trebuie să renunțe la meseria practicată o viață, pentru că nu mai au ce mânca. Nu e de joacă! Eu sunt un norocos pentru că sunt un tip întreprinzător și n-am depins niciodată de banii din concerte. 90% însă din artiști sunt acum la pământ! Am întâlnit deja un coleg – artist, care lucrează ca bodyguard la un market. Nu e posibil așa ceva. Iar omul când m-a văzut, a lasat capul în jos, rușinat. Un coleg de breaslă vinde viori. Un altul s-a făcut vânzător la o alimentară de cartier. O altă colegă cântăcioasă face videochat în perioada asta ca să-și cumpere de mâncare. E groaznică pentru un artist această perioadă. În această situație ne-au adus restricțiile și carantina. Am ajuns la capătul puterilor”
Mihai Trăistariu

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro