Mihai Stoichiță, adevărul despre relația cu Adi Mutu. De ce îl înjură des, de fapt

Mihai Stoichiță, adevărul despre relația cu Adi Mutu. De ce îl înjură des, de fapt
Mihai Stoichiță umbrește victoria tineretului cu reacția sa. Motivația directorului tehnic în contextul jignirilor la adresa lui Mutu

Mihai Stoichiță a vorbit despre relația cu Adrian Mutu, cel pe care l-a înjurat recent, înaintea unei conferințe de presă. Stoichiță a stat pe banca naționalei U21 la partida cu Malta, chiar în locul lui Mutu. „Briliantul” a fost considerat contact direct al unei persoane din staff testată pozitiv cu noul coronavirus. Iar ca măsură de precauție, s-a decis să nu stea pe bancă în meciul cu Malta. La conferința de presă de după acel meci, 4-1 pentru „tricolori”, Stoichiță a avut o ieșire necontrolată. L-a înjurat pe Mutu cu puțin timp înainte de startul conferinței, dar într-un moment în care camerele erau deja pornite. „F…-te-n gură, Mutule! Te dau afară!”, a spus Stoichiță.

Adrian Mutu poate califica România U21 la Euro 2021 dacă va învinge Danemarca, pe 17 noiembrie, la Ploiești

Adrian Mutu are șanse mari să își îndeplinească obiectivul la U21. Trebuie să bată Danemarca

Într-un interviu acordat pentru GSP, Mihai Stoichiță a oferit noi declarații total surprinzătoare. „N-am citit nicio critică la adresa lui Eminescu sau Creangă că au mai scris prostii în intimitate”, și-a început Stoichiță pledoaria pe această temă. O comparație evident aberantă, care oricum nu se potrivește. Deoarece Stoichiță nu era în intimitate, ci în fața jurnaliștilor, pentru o conferință de presă. Apoi, Stoichiță a precizat că, de fapt, nu este prima dată când îl înjură pe Adrian Mutu. Și că o face pentru că au o relație prin care își permit asta.

„Cu Mutu am purtat o discuție privată, pe care unii și-au permis s-o facă publică. Nu dădeam nicio declarație la microfon. L-am felicitat pentru ceea ce a făcut cu echipa U21. Toate meritele au fost ale lui, nu ale mele. Îl cunosc de copil, am o relație specială cu Mutu, care-mi permite să-l mai și înjur, ceea ce nu-l deranjează. Să fie clar pentru toți acest lucru! Cine mă cunoaște știe că sunt mai libertin în exprimare, dar mai bine te înjură Stoichiță decât să te biciuiască alții”, a declarat Mihai Stoichiță pentru sursa citată.

Mihai Stoichiță face parte din structurile FRF încă de la numirea lui Răzvan Burleanu. Este în prezent director tehnic al Federației Române de Fotbal. România U21 va juca pe 17 noiembrie, la Ploiești, meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2021. Este obligatorie o victorie împotriva selecționatei similare a Danemarcei, care este deja calificată la turneul final. Adrian Mutu va putea sta pe banca naționalei de tineret la meciul contra nordicilor.