Mihai Stoica, criză de nervi la finalul meciului FCSB – Viking. Managerul roș-albaștrilor l-a șocat pe Nicolae Dică după ce „a devastat tot ce i-a stat în cale”

Mihai Stoica, criză de nervi la finalul meciului FCSB - Viking. Managerul roș-albaștrilor l-a șocat pe Nicolae Dică după ce „a devastat tot ce i-a stat în cale”

Mihai Stoica s-a enervat foarte tare la meciul FCSB – Viking. Echipa antrenată de Nicolae Dică a condus cu 1-0, dar a pierdut cu 2-1 una dintre cele mai importante partide din ultimii ani. Martorii susțin că managerul „roș-albaștrilor” a făcut o criză de nervi în drum spre vestiare.

Mihai Stoica, furios la finalul partidei FCSB – Viking

UPDATE 13.30: Mihai Stoica a reacționat pe facebook după meciul FCSB – Viking 1-2.

„La 13°C, pe sintetic, fără Olaru, cu 1-2 ăsta mincinos din tur, TREBUIE să ne calificăm, așa cum am făcut-o acum 10 ani la Trnava.

Nu știu cum se zice «bulan» în norvegiană, dar nu poate să-i țină la nesfârșit. Bănuiesc că și ei simt asta”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.


Mihai Stoica nu este deloc cel mai plăcut personaj alături de care să vezi un meci de fotbal. Gesticulează furios, se ceartă cu arbitrii și pare mereu un leu în cușcă. Mai ales când este pe bancă. Iar în acesta campanie europeană s-a gândit că ar fi bine să stea lângă antrenor pentru că „vorbește mai multe limbi străine”.

Duelul FCSB -Viking, primul meci din play-off-ul Europa Conference League, i-a adus lui Mihai Stoica multe dureri de cap. Echipa lui Nicolae Dică a condus cu 1-0, dar până la pauză a încasat două goluri. Roș-albaștrii au avut mai multe ocazii mari în partea a doua, au trimis chiar în transversală, dar nu au reușit să câștige.

Momentul care l-a înfuriat cel mai tare a fost cel în care Darius Olaru a primit un cartonaș galben. MM Stoica și-a dat seama că jucătorul va fi suspendat în returul din Norvegia, a aruncat hârtiile și a plecat de pe bancă. Martorii susțin că Nicolae Dică s-a speriat când a văzut reacția managerului.

Gsp.ro susține că „MM a luat la șuturi obiectele aflate în zona băncii de rezerve. Un car de nervi, oficialul s-a îndreptat apoi spre tunelul de vestiare, unde și-a vărsat frustrarea pe copertina din drumul către cabine”.

Managerul FCSB și-a făcut un obicei ca la finalul meciurilor să meargă alături de jucători să mulțumească fanilor. De data aceasta nu a respectat acest ritual pentru că se afla la vestiare, nervos.

Nicolae Dică a promis că nu va trece cu vederea gestul care l-a enervat pe Mihai Stoica. Antrenorul FCSB a spus că Darius Olaru va primi o amendă din partea clubului, din pricina cartonașului galben care i-a adus suspendarea în partida retur cu Viking. Gigi Becali a dezvăluit cât „costă” acest cartonaș galben: 5.000 de euro.