13 mart. 2023 | 10:39

Mihai Stoica, beat criță într-o discotecă? „A început să bea din pantof”. Leonard Strizu, acuzații grave la adresa managerului general de la FCSB

Monden
Mihai Stoica, beat criță într-o discotecă? „A început să bea din pantof”. Leonard Strizu, acuzații grave la adresa managerului general de la FCSB

Continuă disputa dintre Leonard Strizu și Mihai Stoica. Antrenorul a fost umilit de managerul FCSB și și-a dat demisia, iar acum lansează acuzații grave. Spune că cel care este „mâna dreaptă” a patronului Gigi Becali are probleme cu alcoolul și l-ar fi făcut de râs într-o discotecă unde s-a îmbătat foarte tare.

Leonard Strizu susține că Mihai Stoica are probleme mari cu alcoolul

Leondard Strizu face dezvăluiri incredibile despre Mihai Stoica, la doar câteva zile după ce a plecat de la FCSB. Antrenorul adus de Gigi Becali doar pentru că avea licența PRO și pentru că era „paravanul” ideal pentru Mihai Pintii, delegatul echipei care se ocupă de pregătire, a ieșit la atac și susține că managerul echipei l-a făcut de râs într-o discotecă. Strizu a spus că MM Stoica s-a îmbătat crunt și susține că povestea despre care amintește nu este singura. A dat de înțeles că unele episoade au fost și mai serioase.

„N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la No Problem, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el”, a spus Leo Strizu pentru ProSport.

Leondard Strizu și-a dat demisia de la FCSB după ce a fost umilit în câteva rânduri chiar de Mihai Stoica, cu care a fost prieten. Managerul general nu l-a luat în cantonamentul de pregătire din Antalya și a dat ordin să nu fie lăsat în vestiarul echipei. Și Helmut Duckadam a pățit la fel, tot în urma dispozițiilor lui MM Stoica.

Gigi Becali a vorbit despre problemele lui Mihai Stoica

Leo Strizu nu este singurul care susține că Mihai Stoica are probleme cu alcoolul. „Are şi el o traumă, MM nu şi-a revenit după închisoare”, a spus Becali în anul 2017. Declarația patronului a avut legătură cu un episod bahic în care a fost implicat Mihai Stoica, înaintea unui meci de la Zurich din cupele europene.

„Poate că am defecte, probabil şi ceva calităţi, însă în niciun caz n-am o relaţie cu alcoolul. Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susţin unii sunt exagerări, iar prezenţa lui Reghecampf Laurenţiu este o minciună. Dacă toţi bărbaţii ar bea cât beau eu, producătorii de băuturi alcoolice ar fi în insolvenţă. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile, cu serialele”, a afirmat Stoica, într-o postare pe contul lui de Facebook.

Gigi Becali a povestit că lui Mihai Stoica i-a fost foarte rău, iar din această cauză nu a ajuns la meci. Omul de afaceri a dezvăluit că managerul a băut „de supărare” pentru că era convins că va fi dat afară de la FCSB.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Regele Charles revine la îndatoririle publice. Vizită la un spital specializat în cancer
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a vândut o VECHE UZINĂ din România. A fost fondată în urmă cu peste 80 DE ANI
Capital.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro