Mihai Stoica a pierdut o casă și câteva zeci de mii de euro. „A dat «cash out» și ne-a ars pe toți, ne-a rupt!”. Cine l-a păcălit pe managerul FCSB

Mihai Stoica a pierdut o casă și câteva zeci de mii de euro. „A dat «cash out» și ne-a ars pe toți, ne-a rupt!”. Cine l-a păcălit pe managerul FCSB

Mihai Stoica lucrează de mulți ani cu Gigi Becali, iar acum s-a aflat și de ce i-ar fi greu să plece de la FCSB. Dincolo de relația specială cu patronul, managerul „roș-albaștrilor” se teme și de surprizele pe care le-ar putea întâmpina la alte cluburi. Așa a pățit la Unirea Urziceni, unde a fost păcălit de Dumitru Bușcaru. Atunci a pierdut bani mulți.

Mihai Stoica a pierdut o avere, după ce a fost păcălit de Dumitru Bușcaru

Mihai Stoica a lucrat în carieră la doar trei cluburi: Oțelul Galați, Unirea Urziceni, dar și la gruparea lui Gigi Becali, fie că s-a numit Steaua sau FCSB. Mandatul la Urziceni, din anul 2009, a fost senzațional, din punct de vedere sportiv. Echipa a câștigat titlul, dar a și ajuns în grupele Champions League, unde a câștigat aproape 20 de milioane de euro.

Din punct de vedere material lucrurile nu au stat deloc grozav. Mihai Stoica s-a plâns că a pierdut o avere, după ce a fost păcălit de Dumitru Bușcaru, patronul formației.

„Bucșaru a dat «cash-out» și ne-a ars pe toți, ne-a rupt! Am pierdut o casă și zeci de mii de euro”, a dezvăluit Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dumitru Bucșaru a făcut atunci o mutare prin care și-a cucerit jucătorii și antrenorii. Le-a dat case într-un complex de lux pe care îl construia. Doar că nu le-a făcut și acte, iar lucrurile s-au complicat când firmele afaceristului au intrat în insolvență. Tot pe acest scenariu s-au evaporat și primele pentru calificarea în grupele Champions League.

„Eu m-am lăsat pe mâna unui avocat, nu mă pricep la acte, sunt superficial în viața de zi cu zi, eu analizez profund doar la emisiuni. L-am întrebat dacă e casa mea, mi-a zis că da, dar n-a fost”, a mai spus managerul formației FCSB.

Clubul Unirea Urziceni a dispărut în anul 2011, deși echipa, cu Dan Petrescu pe bancă, a câștigat opt puncte în grupele Champios League și a câștigat bani foarte mulți. Echipa nu s-a mai înscris în nicio competiție și societatea a falimentat.