Mihai Petre i-a dat replica lui Andi Moisescu. Ce ar fi făcut, dacă era Olivia Steer

Mihai Petre i-a dat replica lui Andi Moisescu. Ce ar fi făcut, dacă era Olivia Steer
Mihai Petre i-a dat replica lui Andi Moisescu. Ce ar fi făcut, dacă era Olivia Steer

Mihai Petre și Andi Moisescu fac parte din juriul celebrului show de televiziune ”Românii au Talent”, ajuns deja la al zecelea sezon, la Pro TV. Asta nu înseamnă că până acum cei doi nu au avut replici neașteptate.

Mihai Petre i-a dat replica lui Andi Moisescu

Astfel de replici, între Mihai Petre și Andi Moisescu, au avut loc în timpul filmărilor de la ”Românii au Talent” și a pornit de la prestația a doi tineri, care au urcat pe scenă pentru un dans contemporan, și anume Ana, coregraf și dansator profesionist, și Bogdan, actor de meserie.

Partenerul Anei a recunoscut că este actor și nu dansator profesionist, dar asta nu l-a împiedicat pe Mihai Petre să aibe câteva ”săgeți” împotriva acestuia, spunând ceea ce a crezut de cuviință. Faptul că Bogdan a învățat dansul contemporan de dragul iubitei sale nu l-a impresionat atât de tare pe Mihai Petre.

Românii au talent 2020: ANA VIȘAN ȘI BOGDAN IACOB

Ce a avut de spus Mihai Petre despre dansul contemporan a celor doi artiști. "Imi pare rău s-o spun, dar ea.."—https://bit.ly/2Y4hJMC

Publicată de Romanii au talent pe Vineri, 24 aprilie 2020

„Pentru mine, dansul în pereche trebuie să fie echilibrat. Mi s-a părut ea mai bună și tu că o asiști acolo… diferența e foarte mare. Asta am simțit eu! Eu iubesc dansul în pereche și ideea de pereche și de comunicare perfectă. Azi e nu, îmi pare rău” a spus Mihai Petre.

Ce ar fi făcut, dacă era Olivia Steer

Andi Moisescu, recunoscut pentru faptul că spune ceea ce gândește a încercat să le i-a apărarea celor doi în fața mai drasticului Mihai Petre, dar asta nu l-a oprit pe cel din urmă să aibe și la adrsa colegului de scaun cțteva remarci acide.

„O să vă rog să-mi permiteți să-i zic ceva colegului meu, Mihai. Băi, dar chiar nu glumesc acum. Vorbește atât de frumos de dans…eu, dacă eram Elwira, îl luam de bărbat. Un bărbat se hotătăște să facă dans contemporan pentru ea. Eu le dau un „da” în seara asta” a spus Andi Moisescu.

Îți spun, Andi, eu dacă eram Olivia, te luam de bărbat” a mai completat, într-o notă amuzantă, Mihai Petre, la adresa lui Andi Moisescu.