Mihai Morar, tată pentru a patra oară. Când revine la TV, e mai curând decât credeai!

de: Năstase Mirabela
03 03. 2022

Mihai Morar a făcut un anunț care i-a uimit pe fanii săi. El a dezvăluit că urmează să devină tată pentru a patra oară. El a mai dezvăluit și când va reveni pe micile ecrane. Omul de radio, care are și un podcast de succes, a vorbit și despre efectul pe care l-a avut pandemia de coronavirus asupra proiectelor sale.

Mihai Morar, tată pentru a patra oară

Mihai Morar, prezentatorul de la Radio ZU, a dezvăluit că va deveni tată pentru a patra oară, dar și că va reveni în televiziune, cu o nouă emisiune, chiar din acest weekend.

„Pentru mine urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta, o să prezint o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată, veți afla în momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după”, a declarat Mihai Morar pentru Click.

Mihai Morar a mai dat și alte detalii despre viața sa personală, spunând și din ce anume a făcut bani pe timpul pandemiei de Coronavirus.

„Podcastul a fost cel mai mare câștig pe care l-am avut în pandemie, am renunțat la TV și am reușit să am spațiul mental cât să mă gândesc ce fac mai departe, iar pandemia, lockdown-ul mi-au dat timpul ăsta. Sunt convins că am mai mulți urmăritori ca la emisiune. Dar știi în ce măsor? În feedback.

Pe câți oameni îi mișcă cea ce fac eu. Și marea mea frustrare în televiziune era că făceam emisiuni bune cu invitați tari și importanți, cu subiecte bune și nu aveam niciun feedback. Eram doar eu. Să faci o meserie publică, unde nu ai păreri de la publicul tău, este destul de frustrant. Și acum mă bucur că nu vorbesc la pereți, văd că am publicul meu”, a mărturisit Mihai Morar.

Mihai Morar are trei fiice

Ani buni, Mihai Morar a prezentat emisiunea „Răi da buni”, la Antena Stars. În fosta emisiune, el a avut diferite colege, asistente, iar sa asistentă a fost Elena Marin, dansatoarea care a participat la „Survivor România”.

Cum în urmă cu doi ani au avut loc schimbări la Antena Stars, în luna aprilie 2020 emisiunea sa era scoasă din grilă, în contextul pandemiei de coronavirus.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo.”,  spunea prezentatorul pe YouTube, în podcastul „Aproximativ discuții”, cu Gojira.

Mihai Morar are trei copii: gemenele Mara și Cezara, iar Roua este numele mezinei familiei.