Mihai Mărgineanu, despre relația cu cei doi copii: ‘Nu știu cum să mă port’

Mihai Mărgineanu, despre relația cu cei doi copii: ‘Nu știu cum să mă port’
Mihai Margineanu, despre relatia cu cei doi copii ‘Nu stiu cum sa ma port’

Mihai Mărgineanu nu are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști din România. Celebrul actor și cântăreț se bucură de multă notorietate, însă „meseria” care-l împlinește cu adevărat este cea de părinte. Ce relație are Mihai Mărgineanu cu ai săi copii, Tudor și Alexandra.

Ce fel de tată este artistul Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu are o relație extrem de apropiată cu Alexandra și Tudor, copiii săi. Vedeta din Las Fierbinți se declară un bărbat fericit și împlinit, cu o viață liniștită și frumoasă. Într-un interviu acordat celor de la publicația VIVA, actorul a vorbit despre legăturile strânse pe care le are cu cei doi copii ai săi.

Indignat de situația politică din România zilelor noastre, Mihai Mărgineanu a mărturisit, cu dezamăgire în glas, că nu exclude opțiunea de a-și părăsi țara de baștină, într-un viitor îndepărtat.

„Eu nu vreau ca odraslele mele să fie o altă generație de sacrificiu pentru că niște politicieni nu vor să respecte legea supremă. Și o vor schimba după cum au ei chef sau interes meschin.

Cu siguranță, dacă simt că situația politică din România o ia razna, mă mut în altă țară unde pot săpa șanțuri, dacă este cazul, ca să-mi hrănesc familia.

Nu mai vreau să fiu pus în fața unui alt tip de comunism sau, mai rău, extremism de dreapta. Probabil, dacă aș fi rămas în Austria, acum 30 de ani, acum aș fi fost pilot la LaudaAir!”, a declarat Mihai Mărgineanu, exclusiv pentru viva.ro.

„Sunt sigur că ei știu că îi iubesc la puterea de 100%!”

Rolul de tată de adolescent pare a fi o adevărată provocare pentru vedeta Las Fierbinți Mihai Mărgineanu. Deși Alexandra și Tudor, minunile din viața sa, sunt doi copii educați și cu mult bun simț, controversatul actor s-a dat de gol, spunând că nu știe, câteodată, cum să se comporte cu ei.

„Eu am doi adolescenți minunați și perfecți. Nu știu cum să mă port cu ei, așa că mă port natural și cât se poate de calm (pentru că eu nu sunt vreun calm).

Poate că o să greșesc, poate nu, dar sunt sigur că ei știu că îi iubesc la puterea de 100% și că îi voi susține în tot ceea ce își propun.

Mai departe, nu știu ce o să fie! Dar dacă le dau educație, dragoste necondiționată și susținere, nu va trebui să le cumpăr un apartament. Și-l vor cumpăra singuri.”, a completat artistul pentru sursa citată.

Încă la începutul vieții, Tudor și Alexandra au tot timpul din lume pentru a alege ce cale vor lua în viață, iar celebrul actor Mihai Mărgineanu susține că-i va sprijini în tot ce-și vor dori să obțină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI