Mihai Gâdea, reacție dură după interviul Andreei Esca. De ce a criticat-o pe colega de breaslă

Mihai Gâdea, reacție dură după interviul Andreei Esca. De ce a criticat-o pe colega de breaslă
Mihai Gâdea, critici la adresa Andreei Esca

Mihai Gâdea este mai sincer decât niciodată și o critică pe colega sa. Ce spune prezentatorul de televiziune după interviul mult așteptat al Andreei Esca despre infectarea sa și a familiei cu coronavirus?

Mihai Gâdea, critică neașteptată către Andreea Esca

Andreea Esca a ajuns acasă, se simte mai bine, iar după ce s-a liniștit a decis să revină în spațiul public alături de explicații concrete despre dispariția sa de pe TV. Zvonurile arătau că imediat după o petrecere bombă unde s-au aflat mai multe vedete, știrista afla că este testată pozitiv cu COVID-19, lucru care s-a dovedit a fi adevărat.

Cu toate că Esca a prezentat perioada aceasta în detaliu, a mărturisit că nu știe sigur dacă infectarea ar fi avut vreo legătură cu petrecerea, mai ales că soțul ei a fost primul bolnav din familie, iar în rândul petrecăreților nu s-a mai aflat de niciun caz. Mihai Gâdea nu înțelege de ce în interviul amplu care i-a fost luat lipsește întrebarea care să explice efortul depus în ascunderea infectării și a familiei cu coronavirus. ”Am întreaga compasiune față de Andreea Esca și familia sa”, a declarat moderatorul, la Sinteza Zilei.

Andreea Esca a confirmat infectarea cu coronavirus
Andreea Esca a confirmat infectarea cu coronavirus

„E ceva de rușine, în zilele noastre, să te infectezi?”

„E ceva de rușine, în zilele noastre, să te infectezi? De ce să notifici întreaga presă și să bagi pumnul în gura presei, în condițiile în care era justificat ca cineva care spune știrile în fiecare seară la ora 19 și vorbește despre întreaga lume, despre toți cei care s-au infectat? I-a speriat faptul că s-a spus că s-au dat bani ca să vorbească despre asta și o serie întreagă de absurdități, situații în care nu prea vrei să te pui. Și când ai de ales între imagine și adevăr, ce alegi? N-ar trebui, ca om de știri, să alegi întotdeauna adevărul? O perioadă de timp, s-ar putea ca asta să te coste. Dar, pe de altă parte, câte alte vieți ai putea să salvezi în momentul în care vorbești despre tine, nu ascunzi asta și nu încerci să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic”
Mihai Gâdea (Sursa: Sinteza Zilei)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI