Mihai Gâdea, desființat de Diana Șoșoacă după scandalul de la Antena3: „A opri adevărul nu are legătură cu democrația!”

Mihai Gâdea, desființat de Diana Șoșoacă după scandalul de la Antena3: „A opri adevărul nu are legătură cu democrația!”
Diana Șoșoacă, replică dură pentru Mihai Gâdea

Scandalul dintre senatoarea AUR și Mihai Gâdea ia amploare, asta după ce luni seară, Diana Șoșoacă a părăsit platoul emisiunii în cadrul căreia era invitată. Umilită cu o amenințare dură, avocata a ales să răspundă acestei provocări în alt mod: părăsind emisiunea.

Discuții aprinse pe tema vaccinării

Diana Șoșoacă a fost invitată luni seară, la emisiunea “Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea. Aceasta, alături de alți medici și jurnaliști, a dezbătut subiectul vaccinării, senatoarea AUR aflânddu-se în tabăra anti-vaccinare.

Având în vedere anumite informații pe care le deține, Diana Șoșoacă le-a adresat colegilor de platou diferite întrebări, intervenind peste aceștia, atunci când nu era de acord cu părerea exprimată.

Unul dintre exemplele de la care a izbucnit un adevărat scandal este dialogul dintre Diana Șoșoacă și jurnalistul Vlad Curea. Acesta a declarat că se vaccinează, asumându-și riscul ca el să aibă reacții adverse.

În urma acestei declarații, Diana Șoșoacă a terminat dialogul cu acesta, întorcându-i spatele. În scurt timp, avocata s-a adresat medicilor Adrian Marinescu și Beatrice Mahler, întrebându-I dacă mai există gripă.

Mihai Gâdea, amenințare tăioasă către Diana Șoșoacă

În acel moment, moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, a intervenit pentru a-I atrage atenția invitatei sale asupra lipsei de politețe de care a dat dovadă.

“Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, a afirmat Mihai Gâdea către Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă i-a răspuns cu o ușoară îndrăzneală moderatorului, explicându-I motivul pentru care se află în acea emisiune.

“Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”, a replicat politicianul.

Nu după mult timp, Mihai Gâdea a avertizat-o pe senatoarea AUR că se simte obligat să-I oprească microfonul, dacă va continua să întrerupă discursul altor persoane: “Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul”, a replicat Mihai Gâdea.

Diana Șoșoacă, vizibil indignată, s-a arătat jignită de lipsa de politețe exprimată de Mihai Gâdea, oferindu-i o replică dură pe măsură.

“ Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Mihai Gâdea s-a simțit atacat, motiv pentru care a făcut o afirmație jignitoare: “Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv”.

Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa lui Mihai Gâdea

Imediat după schimbul tăios de replici, Diana Șoșoacă a părăsit emisiunea, iar Mihai Gâdea a fost să anunțe, în direct, acest eveniment neplăcut.

La trei zile după scandalul dintre cei doi, Diana Șoșoacă a elucidat misterul. Multă lume se întreba dacă a fost data afară din emisiune sau dacă a fost alegerea sa, motiv pentru care a dezvăluit adevărul. Aceasta s-a arătat neîndreptățită de politica emisiunii, aruncând cu săgeți ascuțite spre Mihai Gâdea.

„Mulțumesc pentru adevăr! Eu am plecat fără să îi anunț! Libertatea de exprimare este garantată! Să mă ameninți că îmi tai microfonul, doar pentru că postul nu îți permite să spui și partea de adevăr care nu îți convine, este o încălcare flagrantă a dispozițiilor constituționale! A opri adevărul, dictatorial, nu are legătură cu democrația!”, a spus Diana Șoșoacă pe pagina ei de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI