Mihai de la 3 Sud Est trece din nou prin momente cumplite. Este în doliu, vestea care l-a sfârșit

Mihai Budeanu în doliu, după decesul mamei sale

Fanii trupei 3SudEst știu prin ce au trecut membrii trupei în această perioadă. Unul din componenții trupei, Mihai Budeanu, a trecut recent prin probleme grave de sănătate. Și pentru că nu a fost suficient, Mihai Budeanu a trebuit să mai treacă printr-un moment greu, de curând.

Mihai Budeanu în doliu, după decesul mamei sale

Din păcate, după problemele personale de sănătate, a mai venit un moment greu pentru artist. Într-o postare de ieri, de pe Facebook, Mihai Budeanu anunța o adevărată dramă în familia sa. Mama artistului a decedat, anunțul fiind alăturat unei poze în care apare Mihai Budeanu, copil, alături de mama sa.

”Am pus această poză pentru ca am vrut sa pastrez încă vie amintirea mea cu mama. Nu te voi uita,niciodata!Dumnezeu sa te binecuvânteze!”, era anunțul făcut de artist despre decesul mamei sale.

Mihai, recuperat după infecția cu covid

În decembrie 2020, Mihai era anunțat ca fiind depistat pozitiv la noul coronavirus, fiind internat de urgență la Spitalul Municipal Medgidia. La acel moment starea de sănătate a lui Mihai Budeanu era declarată ca fiind una gravă, fiind necesară transfuzia de plasmă.

După ameliorarea stării de sănătate și recuperare, Mihai Budeanu era externat, acesta declarând la acel moment. După externare, Mihai Budeanu declara despre perioada sa de suferință:

„A fost foarte grav (…) Am avut o perioadă în care…dacă pot să spun așa…era să plec. Prima dată am zis că e o simplă răceală, n-am dat importanță, am dat cu paracetamol, ca toată lumea, dar pe zi ce trecea, mă simțeam tot mai rău. M-am dus, am făcut un control, am făcut testul acela rapid, și am ieșit pozitiv. Alte probleme de sănătate nu am avut, dar probabil că a fost ceva ascuns la plămâni, pentru că boala acolo s-a stabilizat. Atacă în primul rând plămânii. Cred că am avut ceva ascuns.”

Am chemat și salvarea după aceea și, într-adevăr, și testul PCR a ieșit pozitiv Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă tot mai mult, și atunci am zis <>. Și în ziua aceea am chemat salvarea. La un moment dat oxigenul a început să se ducă foarte jos, undeva la 50%, deci eram la un prag foarte, foarte jos. Doctorii au zis că printr-un miracol am scăpat. A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața.”, a povestit Mihai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI