În ce stare se află Mihai de la 3 Sud Est. Informații de ultimă oră

Cum se simte acum Mihai Budeanu

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost nevoit să ducă o luptă foartea grea cu coronavirusul, luptă care încă nu s-a sfârșit. Acesta a ajuns, în urmă cu aproximativ o lună, la Terapie Intensivă, după ce a contractat o formă gravă de coronavirus.

În ce stare se află Mihai de la 3 Sud Est

Acesta a transmis un nou mesaj fanilor care îl urmăresc, ca să îi țină la curent în ce privește starea lui de sănătate. Artistul în vârstă de 44 de ani a fost testat cu coronavirus în urmă cu aproximativ o lună, iar medicii au fost rezorvați în privința șanselor lui. El a avut o formă gravă a bolii, motiv pentru care a ajuns la Terapie Intensivă. În plus, acesta a fost internat la Spitalul Municipal Medgidia și a avut nevoie de plasmă. Până în prezent, colegii săi de trupă au făcut mai multe anunțuri despre starea lui de sănătate. De altfel, aceștia au fost mereu optimiști, iaar din fericire, au avut dreptate.

Mai mult decât atât, în urmă cu puțin timp, chiar Mihai Budeanu a făcut un anunț care i-a bucurat pe fani, pe pagina sa de socializare. Se pare că artistul constănțean a fost externat, iar acum se recuperează acasă.

„Salutare, oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptâmâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la Terapie Intensivă, pot sa zic că am învins.”, a scris Mihai Budeanu pe Facebook. Fanii au fost extrem de fericiți de cele scrise de Mihai Budeanu, urându-i, în continuare, sănătate. Deși nu este complet vindecat, artistul are o stare de sănătate mult mai bună și nu i-a uitat pe medicii care i-au salvat viața.

Ce mesaj a transmis Mihai Budeanu

„A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața. Am avut alpturi nu doar doctori ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas. Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu, care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia. Mulțumesc, de asemenea, medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele. Mai vreau să mulțumesc, bineînteles, vouă, fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu.

La final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată. Acest mesaj aș fi vrut sa fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e asa de încurcată uneori și nu stim ce ne așteaptă. Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!”, a mai transmis artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI