Mihai de la 3 Sud Est, declarația despre Ivermectină care răstoarnă tot: „M-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire”

Mihai de la 3 Sud Est, declarația despre Ivermectină care răstoarnă tot: „M-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire”

Mihai Budeanu, membrul formației 3 Sud Est a trecut prin clipe după infecția cu Covid-19. Starea de sănătate a cântărețului s-a agravat extrem de tare, iar familia se pregătea pentru ce e mai rău. Din fericire, Ivermectina i-a salvat viața, iar pentru acest lucru, artistul își exprimă toată recunoștința față de medicul care i-a recomandat acest medicament.

Mihai se simțea foarte rău

Cântărețul i-a mulțumit public medicului Ion Alexie, care profesează în Las Vegas și care a susținut în tot acest timp că Ivermectina a fost salvarea multor pacienți ai săi. Mihai Budeanu a dezvăluit că, deși medicii din România au urmat tot protocolul pentru tratarea pacienților de Covid-19, starea sa nu se îmbunătățea.

„Eu nu pot decât să-i mulţumesc foarte mult doctorului Alexie, pentru că pur şi simplu m-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire, iar acest medic a reuşit să mă pună pe picioare într-un timp ok.

Am ajuns la terapie intensivă, am urmat tot protocolul care se foloseşte în România, mai puţin Ivermectina, pe care mi-a recomandat-o doctorul Alexie şi a spus că trebuie folosită urgent”, a povestit  Mihai Budeanu la „Sinteza Zilei”, în primul intrviu după ce starea de sănătate i-a permis.

Primele semne bune au început să apară

Artistul a mai povestit că acest medicament i-a fost recomandat de medicul Alexie, dat fiind faptul că în România medicamentul se află în studii clinice, motiv pentru care niciun medic nu are voie să îl prescrie.

Din fericire, după administrarea tratamentului cu Ivermectină, Mihai de la 3SE povestește că starea s-a a început să se îmbunătățească, permițându-i să înceapă să respore normal.

„Ivermectina am luat-o la început, când eu mă simţeam foarte rău şi luând această Ivermectină, starea mea începea să se îmbunătăţească. Am stat tot timpul la pat. După 5-6 zile, am început să-mi revin, să pot să respir normal. Nu am avut efecte secundare, absolut niciunul. Pot să vă spun că sunt în viaţă. Dacă era să se întâmple ceva…

Consider că acest medicament Ivermectină, poate sună că eu îi fac reclamă, dar nu. Dacă acest lucru spus de specialişti că Ivermectina foloseşte foarte mult pentru a înlătura acest virus, luptă cu el, de ce să nu-l luăm?”, a declarat acesta, potrivit Antena3.ro.

Mihai Budeanu a luat pastilele dintr-o farmacie veterinară

Întrebat de medicul Monica Pop de unde a procurat aceste pastile, Mihai Budeanu e explicat că le-a luat de la cineva, dar acest medicament era pentru uz veterinar.

“Nu ştiu dacă erau de uz uman, erau cele veterinare, cele care se dau pentru… Nu m-am dus eu, le-am primit şi eu de la cineva”, a explicat Mihai Budeanu.

După declarațiile făcute, medicul oftalmolog s-a simțit dator să explice riscul pe care îl pot avea aceste pastile destinate exclusive animalelor.

„Ne bucurăm că sunteţi în viaţă şi că v-a folosit, dacă v-a folosit acest medicament. Eu cred că orice fel de pas înainte este un pas pozitiv. Am o singură rezervă faţă de acest medicament, aş dori ca în ţară să se producă tablete de uz uman”, a transmis aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI