Mihai Constantinescu, pe ultimul drum! Unde va fi înmormântat artistul

Mihai Constantinescu a încetat din viață, marți, fiind într-o stare deosebit de gravă, internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Artistul a murit în jurul orei 19:00, pe 29 octombrie, iar astăzi va fi înmormântat. Atât familia cântărețului, cât și cei care l-au cunoscut pe acesta, dar și fanii care doresc să îi aducă un ultim omagiu, vor putea să îl conducă pe ultimul drum.

Mihai Constantinescu, pe ultimul drum: Unde va fi înmormântat

Mihai Constantinescu, pe ultimul drum! Unde va fi înmormântat artistul
Mihai Constantinescu va fi condus pe ultimul drum joi, de la ora 14:00

Regretatul cântăreț și compozitor care a marcat generații prin muzica sa va fi înmormântat, joi, la ora 14:00. Slujba de înmormantare va fi la Cimitirul Ghencea Militar, din Capitală. Totodată, sicriul cu trupul artistului a fost depus de miercuri, la ora 15:00, la Biserica Sfânta Vineri Nouă, din București. În respectivul loc au putut veni să îi aducă un ultim omagiu cei care l-au cunoscut pe Mihai Constantinescu, fie alți artiști, fie oameni obișnuiți.

Soția lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, a fost cea care s-a ocupat de toate aranjamentele necesare pentru înmormântare. Aceasta a făcut anumite pregătiri pentru funeralii cel mai probabil ajutată și de prima soție a regretatului cântăreț, Mihaela Constantinescu. Cele două aveau o relație bună și înainte ca acesta să se îmbolnăvească și să ajungă într-o stare atât de gravă la spital. Problemele la nivelul inimii l-au răpus pe cântărețul de 73 de ani, iar marți a fost făcut anunțul trist, cum că Mihai Constantinescu nu se mai află printre noi.

Toate detaliile legate de înmormântarea cântărețului au fost făcute, cu o zi în urmă, de către Marilena Adam, naşa de cununie a lui Mihai Constantinescu, potrivit Libertatea.

De asemenea, tot pe 31 octombrie, președintele Klaus Iohannis a anunțat că îl va decora post-mortem pe Mihai Constantinescu, pentru a-i răsplăti întreaga carieră, dar și talentul pe care l-a oferit publicului român, odată cu melodiile sale. Pentru dăruirea sa artistică, acesta va primi Ordinul „Pentru Merit”, în grad de Cavaler.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI