Mihai Constantinescu, internat de urgență la Spitalul Floreasca! A suferit un stop cardio respirator

Mihai Constantinescu, internat de urgență la Spitalul Floreasca! A suferit un stop cardio respirator
Artistul Mihai Constantinescu internat de urgență la Floreasca, după un stop cardio respirator

Artistul Mihai Constantinescu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un stop cardio respirator, timp de 10 minute, potrivit unor surse Observator.tv. Medicii au intervenit de urgență și l-au resuscitat pe cîntăreț, însă starea lui este în continuare incertă. Cadrele medicale îl țin acum sub strictă supraveghere.

Mihai Constantinescu, internat după un stop cardio respirator

Artistul Mihai Constantinescu a ajuns luni seara la Spitalul de Urgență Floreasca, pe secția de Terapie Intensivă. Medicii refuză să ofere date despre starea sa de sănătate, dar se știe că s-a încercat resuscitarea sa timp de 10 minute, înainte de a fi transportat la spital.

Mihai Constantinescu are 73 de ani, iar acum două luni și-a anulat toate concertele din cauza stării sale de sănătate. În luna martie a acestui an, artistul a ajuns din nou la spital, acuzând probleme respiratorii, dar și tensiune oscilantă. De fiecare dată, însă, a ieșit public și a spus că se simte bine și că va depăși cu siguranță toate aceste piedici și că va reveni pe scenă mai curând decât ne așteptăm.

”Adevărul e că afecțiunea pe care o am necesită un tratament de mai lungă durată și trebuie să mai rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine. Știu că atunci când voi pleca de aici voi fi un om foarte sănătos! Abia aștept să mă plimb prin țară! (…) Diagnosticele care au apărut în presă nu sunt adevărate!”, spunea artistul, la începutul primăverii.

În urmă cu mai mulți ani, Mihai Constantinescu a fost diagnosticat de medici cu stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii. În anul 2017, fostul partener de scenă al Anastasiei Lazariuc a fost operat pe inimă, după ce, cu 12 ani înainte, i se montaseră valve biologice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI