Mihai Constantinescu, din ce în ce mai bine. Ce face artistul în spital când vrea ceva

Mihai Constantinescu, din ce în ce mai bine. Ce face artistul în spital când vrea ceva
Mihai Constantinescu se simte din ce în ce mai bine

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu evoluează favorabil, însă artistul rămâne în continuare internat la Terapie intensivă. Soția lui a dezvăluit că acesta nu vorbește încă, dar răspunde la stimuli și o strânge de mână atunci când vrea ceva.

Mihai Constantinescu se simte din ce în ce mai bine

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardiac pe data de 13 mai, iar soția lui l-a găsit inconștient în casă. Femeia a sunat la numărul de urgență 112, iar o ambulanță s-a deplasat la locuința artistului, l-a preluat și l-a transportat la spital. În seara de 13 spre 14 mai, el a mai suferit două stopuri cardiace, dar medicii l-au ținut în viață.

Multă vreme nu s-a știut nimic despre starea lui de sănătate, iar primele dezvăluiri au fost făcute chiar de către soția lui. La 5 luni de la internare, Simona Secrier le dă vești bune celor care îl îndrăgesc. Starea lui de sănătate evoluează favorabil, chiar dacă nu în ritmul pe care mulți și l-ar dori. Mihai Constantinescu răspunde la stimuli și o strânge de mână pe soția lui atunci când vrea să ceară ceva.

Cine este femeia care ar fi putut să-l facă tată pe Mihai Constantinescu?

„Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare. Nu vorbește, încă, dar sperăm că se va întâmpla asta cât de curând. Dar înțelege tot, reacționează la stimuli! Mă strânge de mână când vorbesc cu el, când vrea ceva, este un lucru care ne încurajează, care ne face să fim optimiști”, a declarat Simona Secrier pentru wowbiz.ro.

Soția lui Mihai Constantinescu speră că artistul va fi scos în curând de la Terapie Intensivă și dus într-un salon. Ea spune că soțul ei are poftă de viață și speră ca acesta să își revină și să se întoarcă acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI