A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani și era internat la Floreasca

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicații la inimă. Artistul făcuse două infarcturi care i-au agravat starea și a trebuit să fie internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, după ce soția acestuia, Simona Secrier, l-a găsit inconștient în casă. Pe parcursul nopții, în timp ce acesta a fost internat, artistul a suferit un al doilea infarct, așa că medicii au fost nevoiți să-l intubeze. Inițial, doctorii n-au dat prea multe informații despre starea cântărețului, dar era de la sine înțeles că a fost în stare critică.

Cine a fost Mihai Constantinescu

mihai constantinescu

Mihai Constantinescu a fost un cântăreț de muzică ușoară, cunoscut mai mult de generațiile anilor ’60 – ’70. Artistul s-a născut pe 4 ianuarie 1946, în București.

A fost absolvent al Institutului de Educație Fizică și Sport din Capitală în 1973, dar a urmat în paralel și Școala Populară de Artă, la clasa Floricăi Orăscu. Titus Munteanu a fost cel care i-a remarcat talentul, așa că Mihai Constantinescu a debutat în muzică încă din 1964 când a intrat în grupul muzical Mondial. El a rămas însă unul dintre cei trei mari artiști ai muzicii românești care au fost lansați de Florica Orăscu – regretatul Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu și Marius Țeicu.

Prima piesă pe care a lansat-o pe când cânta în grupul Mondial s-a numit Păpușa, dar el a mai fost membru și în trupa Modern Group, înființată de Petre Magdin.

Una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale rămâne piesa Iubiți și câinii vagabonzi, pe care a reeditat-o în 1999.

Viața amoroasă a artistului

Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc

Prima soție a cântărețului a fost Mihaela Constantinescu, alături de care a trăit mai bine de 20 de ani. În cele din urmă, povestea lor de iubire s-a încheiat, după ce Mihaela a aflat că artistul o înșela cu Anastasia Lazariuc, și ea solistă.

Artistul a fost destul de discret cu viața sa amoroasă și și-a ținut nevestele și amantele departe de ochii presei. Astfel s-a întâmplat că relația lui cu Anastasia a intrat într-un con de umbră, iar în urmă cu câțiva ani, în presa a apărut „bomba” cum că Mihai se recăsătorise, dar cu o altă femeie – Simona Secrier, femeia care i-a fost până la moarte alături.

Prima reacție a Anastasiei Lazariuc

”Sunt șocată! Nu îmi vine să cred, nici nu știu dacă e adevărat…. A fost un om deosebit, un prieten bun, un coleg… Nu știu ce să vă spun…”, a spus Anastazia Lazariuc, cu tristețe.

Cei doi au ajuns în fața altarului într-un mare secret, iar căsnicia lor a fost dezvăluită abia mai târziu. Până în prezent, se fac mai bine de 18 ani de când au fost împreună.

Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu, într-o emisiune TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI