Mihai Bobonete, mesaj clar către Andi Moisescu la Românii au talent: ‘Să nu mă faci de rahat’

de: Anca Lupescu
18 02. 2022

Al treilea episod din sezonul 12 Românii au Talent vine cu surprize mari. Se anunță o seară de pomină, dacă e să judecăm după cât de multă voie bună este în juriu. De altfel, și concurenții au fost pe măsură. Mihai Bobonete i-a făcut pe Andra, Andi și Dragoș să izbucnească în râs. Invenția unui român i-a făcut pe jurați să se distreze la maximum în această seară. El a venit cu o mică orgă la care a atașat un microfon. 

Ce a putut să îi spună Bobonete lui Andi Moisescu

A încercat să cânte, însă în loc să îi impresioneze pe jurați, i-a făcut să râdă în hohote. „Flașneta” concurentului a stârnit controverse mari și Dragoș Bucur chiar a vrut să înțeleagă de ce nu și-a făcut creația mai simplă. 

Mihai Bobonete n-a suportat foarte mult prestația concurentului, așa că a apăsat butonul X, ca să se oprească. De aici până ca juriul și publicul să izbucnească în râs a mai fost un singur pas. 

Andra a oferit un „da”, pentru că s-a simțit bine la numărul lui Ioan. Dragoș Bucur a argumentat că, după ce s-a lămurit despre instrumentul pe care l-a adus concurentul și a văzut în fața lui un concurent zâmbitor și pozitiv, i-a acordat un „da”.

Dialog amuzant între jurații Românii au Talent

„Ioane, eu zic să ne vedem la Londra pe o terasă și poate îți dau un da până atunci. Dar până atunci ai un nu de la mine”. 

Andi Moisescu: Vreau să te întreb ceva

Mihai Bobonete: Ia mâna după butonul ăla, te rog eu frumos. Am niște emoții. Nu se poate pe X-ul meu să greșești cumva. Te rog eu frumos, mă faci de rahat.

E primul meu sezon. Oare așa să nu fi mirosit eu nimic de am dat și X, mi-am dat întâlnire cu omul la Londra și omul apasă Golden Buzz-ul, fericire, ne vedem în finală. Fii cuminte, ține mâna mai așa!

Andra: Vrea să te surprindă

Andi: Pe mine m-a mișcat puțin, vă zic sincer, că sunt mai sensibil la capitolul ăsta. Vreau să îi ofer o amintire plăcute, să îl întrebe copiii ce ne-ai adus: v-am adus trei de da și merg în etapa următoare”. 

Bobonete: Îmi iau butonul înapoi. Păi nu vă trec eu pisici și câini când or veni, pe toți. Când v-oi vedea că vă strâmbați la pisici și câini mă duc și îi iau în brațe le dau și Golden Buzz. Stați așa.