Mihai Bendeac, testat pozitiv cu COVID-19. Vedeta a mărturisit în direct la Antena 1

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu COVID-19. Vedeta a mărturisit în direct la Antena 1
Mihai Bendeac, testat pozitiv pentru Covid-19

Mihai Bendeac a făcut o dezvăluire șoc chiar în direct la TV, la emisiunea iUmor: cunoscutul actor a anunțat că a fost testat pozitiv cu noul virus, Covid 19. Colegii săi au rămas blocați când au auzit, au crezut că e o glumă, dar acesta a venit cu detalii și i-a asigurat că e adevărat. Emisiunea a fost una specială, filmată în timp ce vedetel se aflau acasă.

Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru Covid-19

„Prima întrebare pe care o am: Sunt singurul care a a avut covid? Singurul? Eu, tata, mama, frati-miu, rude, în prima serie! Mama mea o să mă omoară că v-am zis. Exact atunci când a început carantina, eu fusesem la Timișoara câteva zile la rând, dar n-a fost de acolo. Bunicul meu a murit după câteva zile, iar preotul care a fost acolo a fost infectat cu covid. Simptomele au început la mama și la taică-miu, apoi la fratele meu. După care, o mătușă și un unchi au intrat în spital”, a spus Bendeac. 

Mihai Bendeac a vorbit despre efectele virusului asupra familiei sale
Mihai Bendeac a vorbit despre efectele virusului asupra familiei sale

Actorul a vorbit și despre felul în care s-a manifestat virusul în familia sa și ce simptome au avut fiecare.

”S-a manifestat în funcție de vârstă. Fratele meu a avut doar tuse. Mama și tata au avut aceleași simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musuclare extrem de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam deloc gust și miros. De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile”, a mai afirmat actorul.

Mihai Bendeac se afla în izolare de mai multă vreme, astfel că nimeni nu a știut despre ce i s-a întâmplat.