Mihai Bendeac îl ironizează pe Florin Călinescu. Legătura secretă dintre cei doi

Mihai Bendeac îl ironizează pe Florin Călinescu. Legătura secretă dintre cei doi
Mihai Bendeac il ironizeaza pe Florin Calinescu. Legatura secreta dintre cei doi

Mihai Bendeac l-a ironizat pe actorul Florin Călinescu, în urma unei postări pe rețelele de socializare. Mesajul transmis de marele actor a scos la iveală legătura secretă dintre cei doi.

Glumă îndrăzneață pe Facebook

Recent, Florin Călinescu a fost luat la rost de Mihai Bendeac pe Facebook. Fosta vedetă a trustului PRO a anunțat în social media că angajează oameni pentru un nou proiect în televiziune. Doar că Bendeac a intervenit cu o glumă destul de îndrăzneață. Reacția lui Călinescu face toți banii!

Concret, Bendeac a făcut un comentariu ironic la postarea lui Florin Călinescu de pe Facebook. Acesta din urmă a scris că are nevoie de o echipă cu care să lucreze la un proiect nou. Marele actor român a ținut să precizeze că nu-și deschide televiziune nouă, ci se gândește la o emisiune în genul show-ului pe care l-a prezentat mulți ani. Și anume ”Chestiunea zilei”.

La scurt timp după postarea lui Florin Călinescu, Mihai Bendeac s-a băgat în seamă cu un comentariu ironic. O cerință pusă de actor în anunț l-a determinat pe Bendeac să reacționeze. Fostul jurat de la „Românii au talent” a solicitat ca toate CV-urile să-i fie trimise prin intermediul Facebook.

”Aș trimite dar am renunțat să mai sper că pot avea o carieră în televiziune… N-a fost să fie”, i-a scris Bendeac lui Florin Călinescu.

Fie din neatenție sau pentru că s-a gândit ce să-i răspundă lui Mihai, Florin Călinescu i-a scris abia a doua zi lui Bendeac. Mesajul transmis de marele actor a fost extrem de politicos.

”Mihai Bendeac, respect! Pentru tine orice, oricând”, i-a transmis actorul tânărului său coleg.

Ce legătură secretă există între Bendeac și Călinescu

Deși sunt extrem de talentați în lumea actoriei și a televiziunii, Florin Călinescu și Mihai Bendeac nu au lucrat niciodată împreună. Mai mult, nu s-a ivit nici măcar ocazia să se afle în același timp într-un studio.

A existat, însă, un moment în care cei doi actori puteau să devină colegi de televiziune. Se întâmpla acum șapte ani, când Cristi Burci, patronul Prima TV, a anunțat că dorește o relansare a postului cu Florin Călinescu și Mihai Bendeac. Primul părăsise trustul PRO, iar al doilea actor avusese o ceartă mare cu Mircea Badea. Încă de pe atunci se dorea relansarea show-ului lui Călinescu, ”Chestiunea zilei”, care a făcut istorie la Tele 7 ABC.

Iată că, în 2021, ideea relansării emisiunii ”Chestiunea zilei” încă este valabilă. Se zvonește tot mai mult că Florin Călinescu vine la postul Prima TV, unde ar urma să fie consultant și să aibă propriul proiect de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI