Mihai Bendeac a dezvăluit un mare secret. Ce ar fi vrut să facă în viață. Nimeni nu știa asta despre vedeta TV

Mihai Bendeac a dezvăluit un mare secret. Ce ar fi vrut să facă în viață. Nimeni nu știa asta despre vedeta TV

Mihai Bendeac este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România. Însă ce ar fi vrut să facă el, dacă nu alegea calea actoriei.

Ce ar fi vrut să devină Mihai Bendeac dacă nu s-ar fi făcut actor

Mihai Bendeac ar fi ales alt drum în viață, dacă nu ar fi devenit actor. Astfel că dorința sa ar fi fost ca el să devină… antrenor sau ziarist sportiv. Se pare că Mihai Bendeac are și alte pasiuni în afară de actorie. Unde mai pui că și fratele său mai mic este sportiv, așadar pasiunea pentru sport există din plin în familia sa.

Mihai Bendeac a atras atenția opiniei publice când a spus într-o emisiune de la iUmor că are simptome de coronavirus. Acesta și-a făcut și testul, care a relevat faptul că a avut anticorpi.

A fost infectat cu coronavirus

”Ne-am infectat cu toții la înmormântarea bunicului. În cinci minute aveam toate simptomele”, a spus Bendeac, într-o ediție specială de duminică a emisiunii iUmor.

Mihai Bendeac a explicat apoi celor cârcotași, într-un clip pe canalul său de Youtube, că a făcut și un test de anticorpi. Astfel, s-a confirmat că a avut într-adevăr coronavirus.

”Am avut dreptate, asta indică faptul că există anticorpi, așa că am avut dreptate. Treaba asta s-a întâmplat acum două luni”, a explicat Mihai Bendeac, pe Youtube, în urmă cu ceva timp.

Mama lui Mihai Bendeac, doamna Emilia, a scris și aceasta un mesaj vis a vis de postarea lui Mihai. Astfel, doamna Bendeac susține că oamenii ar trebui să fie mai speriați de propriile persoane și că gesturile lipsite de omenie și lipsa de empatie sunt mai de temut decât un virus destul de neprietenos.

”Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos, dar suntem ok cu noi înșine în oglindă dacă mințim, înșelăm, ne gândim doar la propria persoană sau propriul interes, uităm ce înseamnă empatia sau un mic gest de omenie, cam trist”, a scris Emilia Bendeac pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI