Mihai Bendeac, cadou de peste 50.000 de euro. Ce achiziție fabuloasă a făcut acum

Mihai Bendeac, cadou de peste 50.000 de euro. Ce achiziție fabuloasă a făcut acum

În sfârșit, după ani de zile, Mihai Bendeac a făcut ”pasul cel mare”. Juratul de la iUmor a renunțat la Land Rover-ul Discovery, a cărui posesor a fost din anul 2006.

Achiziția fabuloasă făcută de Mihai Bendeac. Cadou de peste 50,000 de euro

Mihai Bendeac a fost văzut la volanul aceeași mașini încă din anul 2006. Acesta a deținut un Land Rover Discovery, la care a renunțat cu greu, în ciuda faptului că a fost sfătuit de toată lumea să facă acest pas. Vedeta Antenei, după aproape 14 ani s-a despărțit de vechea mașină și a făcut o nouă achiziție. După aceasta nouă achiziție, mulți întorc capul în trafic.

Un Mercedes C Class Coupe este mândria juratului iUmor, mai nou. Acesta a scos din buzunar o sumă consistentă, deși acesta speră că această investiție este una pe termen lung. Mihai plănuiește să se bucure de de noul bolid mai mult de 10 ani.

Mașina a avut nevoie de retușuri

Imediat după ce a făcut noua achiziție, Mihai Bendeac a simțit că peisajul nu era complet și a decis că este nevoie de o schimbare. Ca urmare, bolidul în valoare de 50,000 de euro a fost lăsat pe mâna unor specialiști pentru un retuș final.

Juratul iUmor a fost uluit de rezultatul final al bolidului tunat. Jantele vechi au fost schimbate cu unele noi de 19 inch Flow Form. Totodată mașina a colantată într-o nuanță de Mat Future Military Green, cu un efect senzațional, care își schimbă nuanța, în funcție de unghiul din care este privită.

Mihai Bendeac la volan
Mihai Bendeac, cadou de peste 50.000 de euro. Ce achiziție fabuloasă a făcut acum

Rezultatul a fost surprinzător

Chiar dacă și-a dorit o îmbunatățire pentru mașina sa, Mihai Bendeac a dat mână liberă celor de la atelier și nu s-a așteptat la un asemenea rezultat. Juratul de la ”iUmor” a fost surprins de produsul final și i-a felicitat pe cei care au lucrat la mașina lui.

„Să-mi bag… da-teeee… nu cred! Băi, deci m-am uitat pe net, la variante simple, dar nu are nicio legătură. Deci este super! Este foarte frumoasă, superbă. Eu vă iubesc foarte mult pentru că sunteți artiști. Mașina asta vreau să o păstrez pentru 10 ani”, a spus Bendeac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI