03 feb. 2024 | 21:25

Mihai Albu, îndurerat de moartea fratelui său. Puţini ştiau de existenţa lui Lecinius: „Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite”

Monden
Mihai Albu, îndurerat de moartea fratelui său. Puţini ştiau de existenţa lui Lecinius:
Lecinius, fratele lui Mihai Albu, a murit în urmă cu puțin timp. Anunțul a fost făcut chiar de designerul de pantofi.

În decurs de jumătate de an, Mihai Albu și-a pierdut și mama, dar și fratele. Lecinius, pe numele său, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, potrivit unui anunț făcut de designerul de pantofi pe platformele sociale. Ce informații se știu până la momentul redactării acestui material. Foto

Mihai Albu a pierdut doi membri de familie în 6 luni

În august 2023, Mihai Albu a pierdut un important membru al familiei sale – mama. Aceasta a trecut la cele veșnice la vârsta de 95 de ani, fiul său fiindu-i aproape chiar și în ultimul moment. Știm despre aceasta că a trecut prin multe provocări privind starea ei de sănătate pe parcursul anului trecut.

După pierderea mamei sale, în decurs de jumătate de an, celebrul designer de pantofi mai trece printr-un eveniment tragic. Mihai Albu a anunțat pe platformele sociale că fratele său, pe nume Lecinius, despre care mulți nici nu știau, a trecut la cele veșnice.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu, declarații incredibile despre divorțul de Iulia Albu. Cum i-a adus celebra găină la separare: „Ăla a fost motivul”

Creatorul de modă a anunțat că fratele său s-a stins din viață

„Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristețea și suferința provocate de neașteptata trecere în neființă a bunului meu frate Lecinius. Dumnezeu să îl odihnească în pace! 🙏🏻” – este mesajul publicat de Mihai Albu pe platformele sociale.

Utilizatorii online au reacționat în secțiunea comentariilor la trista veste dată de designerul de pantofi. Mulți au recunoscut că nici nu știau că fostul partener de viață al Iuliei Albu mai avea un frate, după cum a notat și un internaut.

Cine a fost Lecinius, fratele lui Mihai Albu, de 71 de ani

„Condoleanțe! Nu știam că ai un frate…”, a notat un utilizator online, mesaj la care Mihai Albu a reacționat, explicând că acesta era mai mare decât el cu 10 ani: „Da, cu zece ani mai mare. Poza este făcută acum zece zile”.

Despre fratele lui Mihai Albu nu se cunosc prea multe informații. Acesta era în vârstă de 71 de ani, potrivit celor spuse de creatorul de modă român. A rămas o figură neștiută pentru lumea mondenă din țara noastră. Rămâne de văzut dacă se vor dezvălui detalii privind ceremonia de înmormântare.

Designerul, afectat după tragediile din viața personală

Amintim că Mihai Albu a fost extrem de afectat după stingerea din viață a mamei sale. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Sfântul Pantelimon, însă starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid. După ce a fost internată la reanimare, după cinci zile de terapie intensivă, s-a simțit foarte rău.

Designerul de pantofi a mărturisit, într-un interviu exclusiv acordat Playtech Știri, că a trecut printr-o perioadă foarte dureroasă, după pierderea părintelui său. Fiica lui, Mikaela, i-a fost un real sprijin în tot acest interval: „Mikaela a fost și e alături de mine în tot acest timp”.

Află detalii: Aflat în doliu, după decesul mamei, Mihai Albu e sprijinit de fiica lui: ”Doare. Mikaela e alături de mine!” EXCLUSIV

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Taxe înfricoșătoare plătite de români. Cât oprește statul în fiecare lună
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
A devenit OBLIGATORIU în toată România. Legea a intrat în vigoare deja
Capital.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Vom fi OBLIGAȚI să REPARĂM electrocasnicele STRICATE. CÂND se va APLICA
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro