Mihaela Rădulescu, tiran la Ferma 2020. Ce le-a făcut concurenților ca să bage frica în ei

Mihaela Rădulescu, tiran la Ferma 2020. Ce le-a făcut concurenților ca să bage frica în ei

Mihaela Rădulescu a făcut aseară un anunţ în care spune că doi concureţi de la Ferma au fost daţi afară, deoarece s-ar fi luat la bătaie. Astfel, diva a reușit să îi sperie cu adevărat pe concurenți, însă până la urmă totul s-a dovedit a fi o glumă.

Mihaela Rădulescu, tiran la Ferma 2020

Nimeni nu a fost dat afară din competiția „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, pentru că ar fi încălcat regulamentul. Dar momentul în care Mihaela Rădulescu a făcut anunțul că între Andrei și George Piștereanu s-a produs un conflict, ce le poate aduce eliminarea din noul sezon al emsiunii Ferma, a fost cu adevărat șocant pentru ceilați concurenți din Fermă, care îi așteptau pe cei doi de la duel.

Însă totul s-a dovedit a fi doar o diversiune a Mihaelei Rădulescu de a băga frica în concurenți. Prin urmare, cei doi nu doar că nu s-au bătut, dar s-au și felicitat după duelul câștigat de Andrei. Totul a fost doar o păcăleală făcută de producători concurenților.

Și Viviana a avut parte de mustrări din partea Mihaelei Rădulescu deoarece a dormit o oră în timpul programului de lucru, pe motiv că i-a fost rău. Mihaela Rădulescu nu a tolerat un astfel de comportament, motiv pentru care aproape toată echipa a fost taxată, neprimind borcanele cu cafea.

Mihaela Rădulescu, tiran la Ferma 2020
Mihaela Rădulescu, tiran la Ferma 2020

Și Viviana a fost certată

„Trebuie să încercăm să trecem peste probleme, atâta vreme cât nu este o problemă gravă. Ce vrea eu să-ți transmit, femeie fiind, că nu trebuie să folosești alintătura pe post de scuză”,i-a transmis Mihaela Rădulescu, Vivianei concurentă Ferma Orășeni vs Săteni.

În timpul emisiunii au fost însă probleme și între Anda Adam și Paul Diaconescu, iarăși pe tema mâncării. Anda Adam a certat-o oe Elena pentru faptul că nu a dozat corect mâncarea în castroane, astfel că Paul a primit din nou o porție de mâncare mai mare decât Andrei, devenit Fermierul șef, dar și mai solid de statură decât Paul Diaconescu.

„Eu cred că toți ceilalți sunt foarte asumați, mai puțin Paul. Dacă nu a înțeles conceptul acestei emisiuni, pleacă acasă.”, a spus Anda Adam.

Anda Adam a intrat astfel în conflict cu Elena. Cele două și-au aruncat cuvinte grele, iar Paul Diaconescu a replicat, după ce a avut și el un conflict cu Anda Adam: ”Doamne, ce mahalagioaică e fata asta”.

Proba pentru fermierul săptămânii a fost astfel: George și Andrei au fost nevoiți să care niște bușteni de 30 de kg și să parcurgă un traseu. Concurentul care va pune la final cele mai multe stegulețe, va câștiga proba și devine noul Fermier al săptămânii. Câștigător a ieșit Andrei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI