Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au întâlnit cu John Travolta. Cum a reacționat actorul american când a văzut-o pe româncă

Autor: Alexandra Chivu - 08:02, 25 iul. 2019
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au întâlnit cu John Travolta

Mihaela Rădulescu trăiește o viață de vis alături de partenerul ei Felix Baumgartner la Monaco. Cei doi iau masa prin cele mai luxoase locuri și se plimbă printre celebrități. De curând, s-au întâlnit și cu John Travolta. Cum a reacționat actorul american când a văzut-o pe româncă?

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au întâlnit, întâmplător, cu John Travolta

Diva de Monaco, după cum a mai fost numită în presă, duce o viață plină de experiențe noi, vacanțe, întâlniri cu oameni celebri și se bucură de fiecare clipă în afara României pentru a se iubi în liniște alături de Felix. De altfel, în urmă cu ceva timp, chiar vedeta se lăuda cu faptul că se salută cu tenismenul Djokovic în garaj sau în lift, are șansa să îl privească de aproape pe Roger Moore și să îi vadă ochii albaștri de aproape. Cât despre celebrul Robert de Niro, prezentatoare tv nu i-a ajuns în grupul de prieteni, însă, totuși, poate la sta o masă distanță de a sa pentru a trage cu ochiul.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au întâlnit cu John Travolta. Cum a reacționat actorul american când a văzut-o pe româncă
Mihaela Rădulescu alături de Travolta

Pe lângă celebrutățile și experiențele enumerate mai sus, vedeta a mai avut parte de o întâlnire de gradul 0. Este vorba despre John Travolta, cu care pare că s-a întâlnit întâmplător. Cum a reacționat starul american când a văzut-o pe româncă? Cum altfel decât să fie extaziat și zâmbitor la vederea ei. Prezentabilă, misterioasă, cu un corp armonios, sigur întoarce toate privirile la Monaco, printre care și a lui Travolta, care nu a ezitat să se fotografieze lângă vedetă de îndată ce i-a fost propus.

Viață personală

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. timp de doi ani, 1997 – 1999. Mai apoi, a început o relație cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, nume a cărui om l-a și păstrat după patru ani de relație, divorțul lor având loc în 2008, căci cei doi au împreună și un băiat, pe Ayan. După despărțirea de afacerist, a început o relație cu prezentatorul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, Dani Oțil. După despărțire, Mihaela Rădulescu a ”pus ochii” pe Felix Baumgartner, sportiv și antreprenor austriac celebru pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI