Mihaela Rădulescu, job la Guvern. Cu ce s-a ocupat vedeta: „Grozavă experiență, dar rapid plictisitoare”

Mihaela Rădulescu, job la Guvern. Cu ce s-a ocupat vedeta: „Grozavă experiență, dar rapid plictisitoare”
S-a plictisit rapid de slujba ei, asa ca a renuntat

Mihaela Rădulescu a povestit despre perioada în care a lucrat la Guvern. Vedeta avea 20 de ani pe vremea aceea. Diva de la Monaco a început să lucreze de când avea 18 ani. Ea spune că s-a făcut remarcată la Revoluție, așa că pe vremea când avea 20 de ani, a ajuns să lucreze la Guvern. Cum a fost întreaga experiență? La început,, spune ea, a fost extrem de entuziastă de slujba ei. A ajuns să se plictisească rapid, așa că a renunțat. 

Cum a ajuns Mihaela Rădulescu să lucreze la Guvern

Mihaela Rădulescu a povestit despre experiența jobului pe care l-a avut la Guvern. Ea a fost șofer de taxi, apoi a ajuns la biroul de presă al Executivului. Vedeta a vorbit despre perioada adolescenței și despre activitățile diverse pe care le-a făcut.

„Cred că se activase super-eroul din mine, simțeam nevoia să fiu lider, să mă implic, să fac ceva care să conteze.

Ambiție de provincial, căpoșenie de Leoaică, febra vârstei, un cocktail pe care l-am consumat cu toată pasiunea.

Am ajuns să lucrez la Guvern pentru că mă remarcasem la Revoluție, eram în filmul ăla total, ba pe baricade, ba traduceam în franceză și engleză pentru ziariștii străini și am fost memorabilă, deci m-au chemat să lucrez în Guvernul Roman, la biroul de presă.

Grozavă experiență, dar rapid plictisitoare pentru mine – urăsc până azi munca la birou”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA!.

Vedeta lucrează de la 18 ani

Ea a povestit că a fost șofer de taxi pentru a reuși să se întrețină. Având doar 18 ani, Mihaela Rădulescu a povestit ce joburi a mai avut. Vedeta spune că nu a avut o tinerețe veselă și agitată, ci mai degrabă și-a construit structura pe care stă astăzi întreaga ei carieră și personalitate.

„Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi.

Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc.

Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul. Și l-am găsit bine, cred.

Eram altă generație, veneam din comunismul ăla cenușiu, aterizând brutal într-un curcubeu democratic.

Greu de explicat azi, atunci era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea, să-mi ajut familia, să-i fac să fie mândri de mine. Mi-a cam ieșit. Greu, sinuos, dar mi-a ieșit”, a povestit Mihaela Rădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI