Mihaela Buzărnescu a fost scoasă în brațe de pe teren în timpul turneului de la Iași. Ce s-a întâmplat cu jucătoarea din România

Mihaela Buzărnescu a fost scoasă în brațe de pe teren în timpul turneului de la Iași. Ce s-a întâmplat cu jucătoarea din România

Ghinion teribil pentru Mihaela Buzărnescu. Jucătoarea din România s-a accidentat și a fost scoasă în brațe de pe teren, în timpul unei partide desfășurate în turneul de la Iași. Sportiva aflată pe locul 133 WTA mai avea nevoie de un ghem ca să câștige partida.

Mihaela Buzărnescu a părăsit turneul de la Iași. Jucătoarea din România a fost scoasă în brațe de pe teren

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat destul de serios la Iași, în timpul partidei în care a înfruntat-o pe Cristina Dinu (28 de ani, 286 WTA). Sportiva de pe locul 133 WTA a suferit o entorsă la gleznă într-un moment în care conducea detașat cu 6-1, 5-3. Nu a putut să iasă singură de pe teren și a fost purtată în brațe până la vestiare.

„Ghinion teribil pentru Mihaela Buzărnescu! Jucătoarea noastră s-a accidentat la glezna piciorului stâng în setul 2 al meciului din primul tur cu Cristina Dinu și a fost nevoită să se retragă. Scorul îi era favorabil Mihaelei, care conducea cu 6-1, 5-3.

Îi dorim multă sănătate Mihaelei și recuperare cât mai rapidă. După retragerea Mihaelei Buzărnescu, Cristina Dinu s-a calificat în turul 2”, au anunțat organizatorii turneului.

„Toată lumea este îngrijorată, ce ghinion”, a spus și comentatorul de la Digi Sport.

Andreea Prisăcariu a pierdut în primul tur la Iași

Andreea Prisăcariu este din Iași, iar organizatorii i-au oferit un wildcard. Nu a rezistat pe teren decât 68 de minute pentru că a fost învinsă încă din primul tur de rusoaica Anastasia Zaharova (20 ani, 163 WTA).

Scorul final a fost 6-3, 6-0. Și Briana Szabo (16 ani, 771 WTA) a fost învinsă de jucătoare maghiară Reka Jani (31 ani, 135 WTA), cu 6-1, 6-2. O altă sportivă din România, Gabriela Lee, s-a retras înaintea partidei cu Viktorija Golubic, principala favorită a competiției, din cauza unui deces în familie.

În alte meciuri, poloneza Maja Chwalinska a trecut de bosniaca Dea Herdzelas cu 6-2, 6-1, iar Rebeka Masarova (Spania) a învins-o australianca Olivia Tjandramulia cu 6-0, 6-0.

Urmăriți Playtech.ro și pe