Cum arăta Micutzu acum 10 ani. Nici măcar el nu își amintea: ”Mi-a trimis cineva poza!”

Cum arăta Micutzu acum 10 ani. Nici măcar el nu își amintea: ”Mi-a trimis cineva poza!”
Cum arăta Micutzu acum 10 ani. Nici măcar el nu își amintea: ”Mi-a trimis cineva poza!”

Celebrul actor Cosmin Nedelcu, dezvăluie o poză cu el de acum 10 ani. Nu se mai recunoștea și nu își mai amintește nimic de atunci. De când a slăbit, Micutzu nu se mai recunoaște în pozele sale vechi.

Cum arăta Micutzu acum 10 ani

Celebrul actor de stand up Cosmin Nedelcu cunoscut și sub numele de Micutzu, în vârstă de 33 de ani, a făcut mari progrese în legătură cu greutatea lui. Acesta de-a lungul timpului a creeat videoclipuri cu diferite teme de comedie, de la filme până la reclame. În multe dintre acestea se făceau ironii bazate pe greutatea lui, însă acum nu mai arată ca înainte, fie vorba de greutate. Actorul a ajuns să cântărească 170 de kilograme, iar de aici a pornit totul. Regimul și munca sa la sală l-au făcut pe Micutzu să arate că poate fi un exemplu pentru oamenii supraponderali.

Acum ceva timp acesta a postat și un colaj în care se vede diferența de greutate. Cât despre prezent, comediantul a făcut o postare pe pagina s-a de instagram, unde a primit o poză cu el de acum 10 ani. În acel timp era în Timișoara și nu își aduce aminte nimic, doar faptul că era un haos total. Micutzu menționează că pe parcursul acestui timp a strâns multă experiență, dar și acum fiind haos, doar că mai bine organizat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mi-a trimis cineva poza asta. Eram in Timișoara, acum 10 ani. Nu stiu exact ce era in mintea mea atunci, eram in timpul unui show, tin minte doar ca era foarte mult haos. Acum chiar dacă am mai strâns niște experiență și am trecut prin destul de multe, mai e niște haos, doar ca mai bine organizat, specialul “Zambete si Empatie” a împlinit peste 2.000.000 de viewuri și vă mulțumesc mult pentru asta. O să mai pun o bucată din el duminică, in cazul in care n-ați apucat să il vedeți. Nici acum nu știu cum se face cu adevarat stand up, dar simt și pare că evoluez. Podcastul a devenit o metoda foarte sinceră de exprimare, e primit foarte bine și pentru asta iarăși vă mulțumesc. Chiar sunteți minunați. Scriu asta și pentru ca aveți dreptate. In loc să răspund hateului, mai bine vă răspund vouă. Dar și pentru că sunt cu adevărat recunoscător pentru tot ce mi se intâmplă. Vă pupă fratele.

O postare distribuită de Cosmin Nedelcu (@micutzustandup) pe

Micutzu le mulțumește fanilor

În urmă ce acesta a participat în cadrul evenimentului ”Zâmbete și Empatie”, vrea să le mulțumească fanilor lui pentru numărul de 2.000.000 de vizualizări. Acesta le oferă șansa să îl mai vadă o dată, în cazul în care nu au apucat. Actorul susține că nu știe să facă stand up cu adevărat, dar simte că evoluează din ce în ce mai mult. Pentru el podcastul a devenit o metodă sinceră de exprimare, și că datorită susținătorilor lui, poate să facă asta.

Cosmin Nedelcu a precizat că nu se va mai ocupa să răspundă mesajelor de hate, ci doar admiratorilor lui. Tot ce a ajuns să facă până la momentul de față este datorită fanilor lui. Amintim că Micutzu a avut și o perioadă grea de depresie, în acel timp făcându-i pe alții să râdă deși nu se simțea bine. Această perioadă s-ar fi născut din cauza frustrărilor.