Mici gratis dacă te vaccinezi la Piața Obor. Nu e glumă, de vineri începe Caravana

Mici gratis dacă te vaccinezi la Piața Obor. Nu e glumă, de vineri începe Caravana
Mici gratis la vaccinare în Obor

Numărul persoanelor care vor să se vaccineze a scăzut dramatic, de la începutul acestei luni. În speranța că vor reuși cât mai mulți români să se vaccineze, unii edili de sector recurg la tot felul de oferte, Așa se face că primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, le oferă mici gratis celor care se duc la centrele de vaccinare. Nu, nu este o glumă. Dacă locuiți în sector veți avea parte de mici gratis, la Piața Obor.

Gradul de vaccinare în scădere la nivel național

Cele mai recente date oferite de Grupul de Comunicare Strategică indică o scădere a numărului de români dispuși să se vaccineze. Încă de la începutul lunii iunie centrele de vaccinare din Capitală și din țară au înregistrat un număr mic de vaccinări. Aceste situații au determinat oficialii campaniei de vacccinare și chiar primarii din orașele țării și din Capitală să recurgă la diferite modalități de a-i atrage pe români.

La nivelul lunii aprilie, conform datelor erau 120 de mii de locuri noi, în realitate ocupându-se câte 50 de mii, în platforma de vaccinare. Aceste date s-au modificat dramatic în utlimele zile, asta însemnând o creștere a neîncrederii în vaccinurile aflate acum pe piață. Ministrul Sănătății declara recent, pe fondul acestei crize, că vaccinurile rămase fie vor fi donate sau chiar vândute, dacă nu vor ajunge să fie folosite.

Hai cu micii gratis la vaccinare în Obor

Nu, nu este o glumă. Dacă locuiți în sector veți avea parte de mici gratis, la Piața Obor. Primarul Secoturlui 2, Radu Mihaiu, în ideea de a atrage cât mai mulți locuitori din sector la centrele de vaccinare, le oferă românilor mici gratis. Caravana, anunță primarul, va fi deschisă începând de vineri, 11 iunie. Locuitorii din Sectorul 2 se vor putea vaccina în cadrul caravanei, în zona Piața Obor, în weekend. Cei care vor face acest lucru, anunță Radu Mihaiu, vor primi mici gratis. Radu Mihaiu  a făcut anunțul inedit pe pagina sa de Facebook.

„Aşa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracţie. Vaccin cu mici cu muştar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locaţie Scopul dorit este să oferim acces uşor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deţinători ai reţetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susţină campania de vaccinare.

Pentru fiecare vaccinat, o porţie gratis de mici cu de toate şi o apă răcoritoare. Vineri, deschidem „Caravana de la Obor”. Este un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid şi fără programare. Avem Pfizer şi Johnson & Johnson, serul într-o singură doză. Programul centrului: Vineri şi Sâmbătă (11 şi 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18. Hai să avem sănătate… şi poftă bună”, a afirmat Radu Mihaiu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI